Tips voor het gebruik Glaze SpraySpray glazuur voegt een glanzende afwerking aan keramiek, hout en andere ambachtelijke projecten. Er zijn tientallen formules email nevel producten in de handel, en zo veel geweren waarmee ze toe te passen. Terwijl de techniek een uitdaging om master kan op het eerste, praktijk gematigdheid en zal mooie resultaten die u kunt genieten voor de komende jaren te produceren.

Algemene tips

Investeren in een echte schiethamer voor uw behoeften ambacht. Er zijn tientallen internet forums gewijd aan de productie, zal ambachtslieden en collega's in uw vakgebied blij zijn om hun ervaringen en meningen met u delen. Reinig het spuitpistool glazuur na gebruik, en zorg ervoor dat het glazuur spuitapparatuur die geschikt textuur voor je pistool zijn. Trial and error, evenals aanwijzingen op de verpakking, zal u helpen de beste consistentie voor uw glazuur spuiten te bepalen.

Houtbewerking

Gebruik spuitlak op hout voor de aandacht voor detail en om verschillende artistieke effecten, zoals de vergrijzing te maken. Ook in dit geval is de dikte van de handen is kritisch; als je te dik van toepassing, zal de finish te kraken en de oppervlakte vervormt als je een nieuwe laag koppen. Altijd van toepassing vlekken vóór beglazing, en kit toepassen na voltooiing van de beglazing proces.


Keramiek

Spuitlak kan keramiek geven een heldere, glanzende afwerking. Laat altijd uw nagellak tot licht droog tussen je handen te bellen en lelijke vlekken te vermijden. Echter, niet de polish volledig te laten drogen, als de nieuwe laag de vorige laag te reactiveren, die ook kan leiden tot verstoring zal veroorzaken. Strooi gelijkmatig in een vloeiende beweging te polijsten dribbelen of pooling te houden, en niet van toepassing te dik een laagje glazuur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha