TIPS VOOR EEN EERSTE DATUM: 9 dingen die je moet niet een man op een eerste date vragenTIPS VOOR EEN EERSTE DATUM: 9 dingen die je moet niet een man op een eerste date vragen

Wanneer je op een eerste date 'voet in mond' soort fouten zijn makkelijker te maken. Wanneer deze woorden nauwelijks verliet zijn mond voordat je gezicht verandert karmozijnrode en je beseft dat je net zei. In een ideale wereld, misschien moeten we in staat zijn om alle ongemakkelijke vragen die je echt wilt vragen uit de weg in een keer te krijgen; Het zou tijd besparen, na alles. Maar totdat we een verlichte tijd te bereiken, als eerlijk en straight-to-the-point vragen zijn op de eerste date aanvaardbaar, hier zijn enkele van de vragen niet:

"Wat is er gebeurd, waarom ben je te laat?"

Dus hij kwam te laat voor een eerste date is en dat het niet een goed begin, maar, geef de man een pauze, iets ernstigs zou zijn gebeurd. Kastijden hem en proberen om het te controleren, voordat het wordt zelfs bestelde eten, is hij niet van plan om hem comfortabel te maken.


"Dit is een rotplek, wil je ergens anders heen te gaan?"

Keuze van de plaats voor een eerste date is belangrijk, maar niet te opdringerig of eigenwijs op de eerste date zijn. Om te beginnen, zou dit zijn favoriete restaurant in de wereld en het uiten van een visie zo sterk op de eerste date gaat maken je kieskeurig en moeilijk te behagen lijken.

"Hoeveel geld heb je te maken?"

Wilt u misschien een andere benadering proberen een beetje 'dunner' wat doe je voor de kost? '... U zult nog steeds je antwoord en zal niet veel lijken van een goudzoeker!

"Hoeveel kinderen wil je? Je zou een geweldige vader zijn!"

Hey, niet praten over het huwelijk op een eerste date, dit is een regel die nooit mogen worden gebroken! Als u wilt maken het gevoel alsof het was halverwege de kerk al, dan bent u zeker gaan om hem bang te maken. U vindt snel genoeg als het serieus, dus wees geduldig.

"Heeft u ooit gedacht over het verliezen van gewicht? Het lijkt erop dat je veel te eten!"

Als een man die je je eerste date met wat gewicht problemen heeft waarschijnlijk al weet het, je hoeft niet te streven recht in het gezicht. Met deze applicatie kunt u alleen hem in verlegenheid brengen en hem slecht voelen. Wees altijd beleefd en zijn een dame.

"Waarom ga je niet een vriendin? Hoeveel ex je had?"

Wat probeer je hier te zeggen? En "deze man voor je is zo'n prachtig stuk van een man die niet kan begrijpen waarom hij nog vrijgezel? Of misschien wilt u weten of het heeft een soort van misvorming gênant bang dat de meisjes weg? In beide gevallen, de voormalige zijn van de agenda voor een eerste date in ieder geval en dat omvat jou.

"Uw plaats of mijn plaats?"

Je zou kunnen hebben echt geweest suggereren onschuldig kopje koffie, maar laten we realistisch zijn. Lichamelijke intimiteit op de eerste date is nooit een goede start voor een lange-termijn-relatie; Het geeft de verkeerde berichten. Hij bleef wachten, want als het de moeite waard is, zal hij de dingen langzaam te nemen en wees geduldig.

"Dus, hoe denk je dat ging?"

We gaan ervan uit dat u niet terug te gaan naar zijn plaats voordat u deze vraag! U zult uw feedback later te krijgen, dus nu niet vragen. Als je het op de plek, kan hij gewoon liggen en zeg hallo of u kunt een nare verrassing te krijgen als het is brutaal eerlijk met u.

"I love you"

In de film 'Romeo en Julia' leek heel natuurlijk en romantisch, maar in het echte leven en in de moderne tijd en een straight forward 'ik hou van je' op een eerste date kan gewoon schrikken de man af. Bewaar deze voor later. Gooi het niet een 'I love you' in het gezicht van een man op een eerste date. Hij zal het niet serieus nemen hoe dan ook, en waarschijnlijk ook niet echt het gevoel dat het gewoon nog niet.

Elke andere tips voor een eerste date? Welke andere dingen die een meisje niet een man op de eerste date zou moeten vragen?

Voel je vrij om je gedachten en dating tips delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   0
Juli- 24, 2015 | 04:49:16 | later 8 uur

Dit is mijn eerste bezoek hier en ik eigenlijk al pleassant thuis lezen alleen.

  2   2
Juli- 24, 2015 | 11:45:03 | later 15 uur

Thіs website ѡaѕ ... hoe y օ u ѕay het? Relevante !! Sоmething ik eindelijk gevonden tɦɑt geholpen mе. Tha ո ks!

  0   0
Juli- 24, 2015 | 17:02:35 | later 20 uur

Groeten! Zeer nuttige tips witҺin tҺiѕ post! Het is thе kleine chɑnges dat greаtest veranderingen produceren. Hartelijk dank voor het delen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha