Tips voor de zomer make-upDe zomers zijn allemaal over stranden, 's avonds laat partijen te bundelen, feestdagen en vakanties. Wanneer het een leuke omgeving, waarom laat je make-up te fuseren met het zweet? Vandaag brengen we u een aantal make-up tips zomer van grote waarde die je in gedachten moet houden bij het aantrekken van make-up in de zonnige dagen en warme zomeravonden.

Summer Make-up tips

  • Primer: Fondsen ook je huid en geven u een zeer gladde afwerking. Het dient als de basis voor wat ontwikkelt als resultaat, hetzij de bronzer of blozen of markeerstift. Neem een ​​hoeveelheid tandpasta primer en correct mengen met de huid.
  • Aansteker truc: Hoe wilt u uw lichte kleding te houden, hetzelfde geldt met je gezicht. Voorkom lozing veel make-up op de huid. Dus in plaats van de stichting, gebruik dan een getinte moisturizer. Zal een frisse look te geven. Dep een aantal corrector onder je ogen om een ​​meer duidelijk.


  • Bronzer: Gebruik bronzer om die perfecte look zon gekust te geven. Gebruik het op het voorhoofd, wangen, kin en neus. Je ervaart een perfecte tan op je gezicht. Gebruik een bronzer , gemakkelijker toe te passen.
  • Eyemakeup: Houd het simpel en kort. Gewoon een wassen van een schaduw van de schaduw singe schaduw blote oog, mascara en een beetje 'eyeliner. Voor een meer zomerse look, kiezen voor bruin of paars mascara. Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen worden verzorgd.
  • Highlighter: Voor de best mogelijke licht, gebruiken highlighter op de wangen en voorhoofd met het bot. Perfect voor een zomerse uitje.
  • Waterproof make-up: Als voor een vakantie of een beach party, zijn meer voor de hand dat je actief zal zijn de meeste van de tijd. Gebruik dus altijd waterproof make-up. Uw mascara, eyeliner, houd het allemaal waterdicht. U hoeft geen zorgen te maken over het krijgen van weggeblazen met het zweet.
  • Lip make-up: Niet lippen branden. Of gebruik een glanzende naakt tinten lippenstift of vervang deze door een kleurrijke lippenbalsem. Voeg een laag van glans op de lippen.
  • Zonnebrandcrème: Vergeet niet om een ​​zonnebrandcrème hoge SPF te gebruiken om uw huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Expert Summer Make Up Tips

Nog een aantal andere fantastische make-up tips voor de zomer die je huid kan blijven mooie en lange zomer.

 • Roze en naakt tonen - Een schone natuurlijk ogende gezicht kan worden gekoppeld met de kleuren van roze en naakt lippen. Met behulp van een poeder om zelfs uit uw huid toon is meer de voorkeur, in plaats van het dragen van veel blush.
 • Zonovergoten gloed - Voor een zongebruinde gloed, substituut roze tint voor een blos mokka. Stof lichtjes uit make-up heel bijzonder op de neus en wangen.
 • Voeg een vleugje kleur - Draag een felle kleur op de wang om gezonde warme zomerdag kijken. Als de huid wordt donkerder, blush kleuren worden helderder. Voeg een levendige schaduw van blos op de wangen voor een gezonde kleur toe te voegen op het gezicht en aan uw kleurtje te markeren.

Lichten dit seizoen met deze eenvoudige make-up tips voor de zomer, een top bloemen en je jeans heet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha