Tips voor de vette haarverzorgingWeet je wat de oorzaak van vet haar? Wel zijn er een heleboel redenen. Het kan zijn omdat je bent geboren met een vette huid of kan worden veroorzaakt door stress, abnormale dieet bestaat uit voedsel meer vet of minder water inname, inname van hormonale pillen per mail of preponement van je menstruatie, als gevolg van het nemen van steroïden of pijnstillers of de anticonceptiepil.

Mijn haar is erg vettig die ik probeer te regelen door gewone shampoo en met behulp van deze tips voor haarverzorging vet haar. Ik gebruik ze en ze werken goed voor mij.


Het verzorgen van vettig haar:

Deze tips voor haarverzorging voor vet haar zal zorgen voor maximale voordelen. Lees hieronder om te ontdekken hoe:

Tip 1:

In wezen uw dieet moet groenten en fruit in goede hoeveelheden en 8-10 glazen water per dag bevatten.

Tip 2:

Gewone shampoo is essentieel, zelfs als je geen shampoo normaal, minstens 3 keer per week. Maar op hetzelfde moment dat we oppassen dat de shampoo is niet erg moeilijk moet zijn, de natuurlijke oliën die is zeker niet goed anders te strippen. Gebruik een shampoo die pH gebalanceerd mild en speciaal ontwikkeld voor vet haar.

Tip 3:

Het is niet nodig om alle soorten olie gebruiken voor je haar als je haar al vettig. Het beste deel, de olie afgescheiden door haar is eigenlijk goed voor je haar, want het is natuurlijk en alleen uitgescheiden door je lichaam. Je hoeft alleen maar om het te controleren. Zelfs dan, wanneer een hete oliebehandeling amandelolie zuiver (omdat het niet plakkerig en goede voeding voor het haar) gemengd met olijfolie of niet plakkerig of plantaardige oliën is goed. Mix, warmte aan indirect vuur, zet 1 theelepel tot 3 theelepels citroensap en te gebruiken op het haar. Houd gedurende 15 minuten bedekt met een handdoek gedrenkt in warm water en spoel.

Tip 4:

spoelen van de vette haren kan worden gedaan met 2-3 BSP appelazijn of witte azijn in een kopje water.

Tip 5:

Bier spoeling is ook goed. Drinkt niet alleen giet over haar. De grote voor elk type haar.

Tip 6: Onmiddellijke remedie

Als u werkt met weinig tijd en wil niet gaan volle lengte natte shampoo proberen een droge shampoo. zet een beetje 'talkpoeder op de hoofdhuid en het stof buiten. Maar er is iets anders dat je kunt gebruiken in plaats van talk. U kunt gebruik maken van maïszetmeel, ja, dezelfde Wakefield maïszetmeel dat wordt gebruikt in soepen of om pakoras maken! Gebruik dezelfde manier waarop je talkpoeder gebruiken. Vergeet niet om je haar te wassen (hoewel de maïzena niet de hoofdhuid beschadigen als talkpoeder kan, is het nog steeds aan te raden om te wassen) na terugkomst.

Tip 6:

U kunt een natuurlijke conditioner te gebruiken in plaats van te gaan voor andere soorten airconditioners zoals beschikbaar op de markt. Maak een conditioner met verse aloë vera gel (of een verpakte goed merk) en meng het met 1 eetlepel appelazijn en 2 eetlepels citroensap of beiden een eetlepel per stuk. Dit is echt goed voor alle haartypes. Het resultaat is sterk geconditioneerd haar dat is niet vet!

Tip 7:

U kunt een goed merk te gebruiken van henna om vettigheid ook de controle. Het toepassen van Henna houdt droger dan normaal. (Gebruik geen eieren of citroensap of wat als zodanig wanneer u wilt uw haar te conditioneren.)

Tip 8:

Niet borstel je haar ook. De borstelharen dragende oliën van begin tot eind. leidt tot meer vettigheid.

Tip 9:

Als u uit te werken, dus laat je niet zweet rust op je haar. Shampoo na zonder mankeren!

Tip 10:

Sommige mensen hebben er een gewoonte van de koppeling van de haar in een paardenstaart hele tijd. Stress hoe de wortels van de haren geven, hoe meer vet je haar omdat het stimuleert de klieren aan de wortels. Houd je haar los op keer om dit te voorkomen.

Tip 11:

U kunt een fles toverhazelaar olie te grijpen, en meng als 4 druppels van het voor ongeveer 2 eetlepels van gewoon water. Dep een katoenen bal en toe te passen op de hoofdhuid. Dit helpt bij de controle vet haar.

Dit is een medicinale product. als je een gevoelige hoofdhuid u contact op met een specialist voordat u.

En dit zijn enkele van de beste tips vette haren te vettigheid op afstand te houden!

Ik hoop dat dit artikel over tips voor haarverzorging voor vet haar helpt om de gewenste glanzend haar te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha