Tips over hoe u uw pc-prestaties te verbeterenNa verloop van tijd, de prestaties van de personal computer neiging te dalen. Hoe meer de machine wordt gebruikt, worden bestanden meer gemaakt totdat ze gefragmenteerd. Dit verhoogt de hoeveelheid tijd die de computer om taken te verwerken. Ruimte op de harde schijf beschikbaar valpartijen. Spyware kan ook vertragen uw pc. Microsoft suggereert vijf manieren om de prestaties van de PC op Windows 7, Vista en XP te verbeteren.

Free Disk Space

Lancering 'Schijfopruiming' op de harde schijf van oude of overbodige bestanden te verwijderen. Klik op "Start", "Alle programma's", "Toebehoren". Klik vervolgens op "System Tools" en "Schijfopruiming". Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen door op het vakje naast elk item. Klik op "OK".

defragmenteren van uw harde schijf

Open "Schijfdefragmentatie" om gefragmenteerde bestanden en mappen te consolideren. Wanneer deze elementen worden fragemnted, heeft de prestaties van uw computer vertraagd. Klik op "Start", "Alle programma's" en "toebehoren". Klik op "System Tools" en klik vervolgens op Schijfdefragmentatie. Selecteer de schijf die u wilt defragmenteren en klik op "Schijfdefragmentatie." Dit vereist een beetje 'van de tijd in beslag, maar kan op de achtergrond worden uitgevoerd.


Uitvoeren Foutcontroleprogramma

Zorg ervoor dat de integriteit van bestanden en schijven door het uitvoeren van de toepassing Foutcontroleprogramma. Sluit alle geopende bestanden. Klik op "Start" en "computer" of "computer" op Windows 7 en Vista. Klik met de rechtermuisknop op de harde schijf te controleren. Klik op "Eigenschappen", "Tools" en "Nu controleren". In het dialoogvenster Schijf controleren doos, klik op 'Analyseren en betast het herstel van de beschadigde sectoren "Klik op" Start ".

Spyware voorkomen

Spyware belemmert de prestaties van het systeem en uw persoonlijke gegevens in gevaar te brengen. Scan Spyware scanner met Windows Live OneCare. Teken de scanner in de sectie 'Verwijzingen'.

Installeren ReadyBoost

ReadyBoost kunnen gebruikers gebruik maken van flash drives, zoals USB-geheugenkaart of in het geheugen toe te voegen aan het systeem en de prestaties te verbeteren. Toegang tot Microsoft ReadyBoost in de sectie 'Verwijzingen'.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha