Tips om haarkleur voor Pale gevilde schoonheden kiezen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Maakt niet uit hoeveel je van de haarkleur van Aishwarya en Priyanka's, kan niet werken voor je, tenzij je een teint als hen. Ja, het is waar; de kleur van het haar afhankelijk van verschillende factoren en verschilt van persoon tot persoon. Vrouwen met een lichte huid hebben altijd een harde tijd vinden van de juiste haarkleur voor je haar. Maar het is makkelijker dan je denkt.

Selectie van de haarkleur voor een bleke huid, met bruine ogen wordt makkelijker, als je eenmaal erachter te komen of je huidskleur is koel of warm. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen u vindt dat uw haarkleur het beste zal werken op basis van huidskleur en oogkleur.


Uw huid toon kan zijn gemakkelijk herkenbaar aan de kleuren van de aders te zien bij de polsen naar binnen. Licht groene tint bedoel warme huidskleur, terwijl blauw geeft de toon van de huid fris. Vrouwen met een warme huidskleur moet gaan voor de heetste haarkleuren, terwijl die met huidskleur koude kunnen kiezen voor platina blonde, tinten van linnen of champagne.

Kies uw beste Haarkleur voor heldere huid

Bleke huid en Light Brown Eyes:

Auburn bleke haarkleur

Als je bruine ogen hebben een specifieke gouden tint, dan heb je heel veel geluk. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opties en kan gemakkelijk wegkomen met koele kleuren. De beste look kan een medium bruin met tinten lichter zijn. Gefeliciteerd en roodachtige blonde highlights. Je nodig hebt om de diepe tinten, zoals platina, wit of zwart te vermijden. Auburn bleke, licht goudbruin en goudblonde haarkleur ziet er goed uit met lichtbruine ogen.

Rood Highlights

Bleke huid en donkere bruine ogen:

Donkerbruin donkerbruine ogen ziet er geweldig uit

Donkere bruine ogen kijken zeer contrasterende schoonheid van een lichte huid; vandaar dat ze beter met de kleuren van natuurlijk haar. Bruin en donker bruin zou bijna natuurlijk op u en ook wijzen op uw teint. U kunt ook proberen koele tinten; Echter, is het raadzaam om uit de buurt van lichtere tinten te blijven, als u liever meer blonde kijken. Als je twee tinten haarkleur nodig hebt, dan lowlights zou de ideale optie voor u zijn.

Optimaal gebruik van de lowlights op bruin haar

Een lichte huid en bruine ogen:

Rood haar voor bruine ogen

Als je van nature lichtbruin haar, en selecteer vervolgens een lichte kleur een aanvulling op uw huid toon. Dit concept werkt geweldig voor warme huidtinten. Helder rood is een geweldige optie haarkleur voor vrouwen met een lichte huid en bruine ogen. Auburn en media zal er goed uitzien als je licht bruine ogen. Kiezen voor donkere tinten is ideaal als u liever een kijkje Sneeuwwitje. Ga voor donkere kastanjebruin want het is een perfect contrast met je huidskleur. Een grote nee tegen zwart met blauwe hoogtepunten, vooral voor vrouwen met warme tinten.

Donker kastanjebruin voor bruine ogen

Bespreek altijd met een professionele, in het bijzonder wanneer het proberen een tint lichter dan de natuurlijke haarkleur. Een professionele zal u altijd begeleiden en u vertellen dat de kleur het beste zou werken voor u.

Ik hoop dat deze tips over hoe goed haar kleuren voor bleke huid kiezen zeker helpen u een vleugje van de schoonheid toe te voegen aan je haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha