TIPS natuurlijke huidverzorging: 10 VOORDELEN Tamanu olie en gebruikt U MOET WETEN OVERTIPS natuurlijke huidverzorging: 10 VOORDELEN Tamanu olie en gebruikt U MOET WETEN OVER

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de olie van Tamanu heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en de opmerkelijke helende eigenschappen, waarvan er slechts één is zijn vermogen om de groei van nieuwe huidcellen te bevorderen. Tamanu olie komt uit de Pacifische eilanden, waar mensen uit de regio, werden gebruikt als medicijn voor eeuwen en hier zijn tien van de voordelen en het gebruik van tamanu en ze weten dat je kunt:

1. Vermindert de verschijning van littekens

Tamanu olie is in studies effectief in het verminderen van de verschijning van littekens zijn. In medische testen, is littekenweefsel in het onderwerp aangetoond verminderen lengte en breedte als tamanu olie werd aangebracht op regelmatige basis in de loop van enkele maanden week.


2. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van droge huid vervelend

Een van de grote voordelen van Tamanu olie is dat het kan verlichting en droge huid glad. Absorptie snel en uitstekende kwaliteit vochtinbrengende oliën Tamanu 'maken het ideaal voor snelle verlichting en lange-termijn behandeling van moeilijke gebieden van een droge huid, zoals ellebogen en hielen. De olie wordt volledig door de huid opgenomen in minuten en laat geen kleverige resten of vettig.

3. Gebruik het als een effectieve anti-aging behandeling

Vervolgens groot voordeel Tamanu olie is dat het een krachtig anti-aging product. Dankzij zijn buitengewone vermogen om huidcellen te regenereren, wordt Tamanu olie vaak gebruikt als een anti-aging huidverzorging natuurlijk. De olie snel hydrateert en voedt de huid en helpt om beschadigde huidcellen te herstellen en te verzachten fijne lijntjes en rimpels.

4. Het bestrijdt huidkanker

Bij proeven uitgevoerd in Japan, wetenschappers ontdekt dat Tamanu Oil heeft het vermogen de groei van tumoren te bestrijden. Bij proeven bleek dat de olie kanker significant remmende eigenschappen heeft en verdere tests blijven op dit gebied.

5. Behandel Acne

Tamanu olie kan ook worden gebruikt als een effectieve behandeling van acne. Het heeft antibacteriële eigenschappen die bacteriën die acne en anti-inflammatoire eigenschappen die roodheid veroorzaakt door een infectie van de huid te verminderen oorzakenstrijd.

6. gevechten haaruitval

Hoewel er weinig wetenschappelijk bewijs mensen die Tamanu olie gebruikt als haar behandeling, rapporteerde niet alleen betere gezondheid en de dikte van het haar, maar ze meldde ook de haargroei. Vraag uw arts, hoewel, alvorens een behandeling zelf.

7. Vermindert kneuzingen

Het werd gemeld dat wrijven olie Tamanu in kneuzingen versnelt het genezingsproces en reduceert het optreden van blauwe plekken. Er wordt aangenomen dat de olie verbetert microcirculatie in het behandelde gebied en voert daarmee de blauwe plekken sneller.

8. Behandel zonnebrand en insectenbeten

De voordelen van Tamanu olie ook zonnebrand en insectenbeten behandeling. Solliciteer Tamanu Oil om zonnebrand en verzacht pijn, het vermindert roodheid en bevordert een snellere genezing van de huid. De anti-inflammatoire ingrediënten van de olie die het een goede behandeling van brandwonden te maken zijn ook effectief bij de behandeling van insectenbeten.

9. Algemene reparaties beschadigd haar

Tamanu olie wordt veel gebruikt als een hete olie behandeling van het haar. Het zorgt voor een diepe conditioning beneden en vermindert de verschijning van gespleten haarpunten. Veel mensen die de Tamanu olie geprobeerd hebben op hun haar, ze nu zeggen dat ze nooit meer terug naar het gebruik van andere oliën of behandelingen zou gaan.

10. Het verdubbelt als deodorant

Een ander groot voordeel van Tamanu olie is dat het fungeert als een natuurlijke deodorant, dus als je het gebruikt om je voeten te hydrateren, zullen ze geurloos blijven, zelfs in het warme weer!

Kent u een aantal andere voordelen van Tamanu olie en gebruik? Wat zijn je alle producten voor natuurlijke huidverzorging favoriet?

Voel je vrij om uw schoonheid tips en suggesties te delen voor de natuurlijke huidverzorging in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
April 22, 2015 | 03:03:16 | later 6 uur

Ik heb niet gehoord van Tamanu olie tevoren! smile Great post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha