TIPS BRA-shopping: 10 dingen om te overwegen wanneer het kopen van een behaTIPS BRA-shopping: 10 dingen om te overwegen wanneer het kopen van een beha

Draag de juiste beha kan je een goed gevoel over jezelf en maak je ziet er geweldig uit; Ondanks het feit dat een meisje koopt veel bh in haar leven vinden precies de juiste is verrassend moeilijk. Dus als je moe bent van thuiskomen zijn, alleen maar om te ontdekken dat de beha je net gekocht is niet zo goed als je dacht dat het was, je leest deze tien shopping tips over hoe je de perfecte beha voor je kiezen:

1. Get uitgerust je bh

Volgens sommige schattingen is het aantal vrouwen dragen de verkeerde maat beha zo hoog als meer dan 80%! De belangrijkste reden hiervoor is dat ze niet hun bh's correct gemonteerd. Bij het winkelen voor een beha, naar een winkel van kwaliteit dat het personeel zal hebben op de hand die het goed kan meten en niet vergeten dat de vorm van het lichaam veranderingen in de tijd, dus denk niet dat uw BH maat niet.


2. Begrijp je lichaam het type

Vergeet niet dat uw algehele vorm van het lichaam ook de aard van de beha die beter past zal bepalen. Ook in dit geval contact op met een deskundige van de winkel, alvorens te kopen.

3. Zorg ervoor dat uw beha past strak

Een beha moet altijd past precies, dus niet van uitgaan dat een grote beha comfortabeler zal zijn. Als een gids, zal een goed ingerichte beha vrij strak, dus je kunt hem slechts twee vingers onder de band.

4. Controleer hoe de beha ziet er onder de kleding

Alsmede de controle hoe de beha zelf lijkt, zien hoe je er met een top ook. Als je gaat winkelen voor een beha, draag een bovenkant en plakken die niet over een kraag zeer hoog, en dan heb je een goed idee van hoe de beha je lichaam blik zal maken wanneer je draagt ​​dergelijke kleding als je thuis te krijgen .

5. Controleer de positie van je borsten

Een beha is niet alleen voor de steun; Je moet ook je borsten te houden op zijn plaats. Wanneer de beha past, dan is de borst moet worden geplaatst zodanig dat de helft van het lichaam is gepositioneerd halverwege tussen de elleboog en de schouder.

6. Het is beter om minder, maar duurdere bh's hebben

Bras kan duur zijn, maar het is veel beter om geld te besteden aan een goede beha, omdat het comfortabeler zal zijn en dat zal helpen om uw gevoel van eigenwaarde. Laat je niet verleiden om veel goedkope bh's te kopen; een aantal goed uitgeruste, duurdere, zijn een veel betere keuze.

7. Laat stretch

De meeste beha's zijn gemaakt van flexibel materiaal en op termijn verlengen. Kies een beha die goed past in de bredere bevestiging kan en dan zul je in staat zijn aan te scherpen, omdat het materiaal strekt.

8. Controleer de beha te bewegen

Wanneer u kijken op de nieuwe beha in de spiegel, vergeet dan niet om te bewegen om te zien hoe het echt gaat passen. Hef je armen boven je hoofd, draai naar links en naar rechts en bocht in de taille. De beha moet niet omhoog gaan, knippen en, onnodig te zeggen, men moet niet uit vallen niet!

9. Controleer voor transparantie

Sommige van delicate schraal bh's kan een beetje 'te onthullen wanneer versleten onder bepaalde verlichting en lichte stof tops. Het is de moeite waard hoe transparant de nieuwe beha is, dus geen verrassingen later.

10. Zorg voor uw bh

Als je een beetje 'geld heb uitgegeven aan een goede beha, dan wil je dat het laatste. Lees altijd de zorg label voor wasvoorschriften en, als je dat doet wasmachine, plaats in een waszak netto. Daarnaast is de lucht bustehouders altijd droog, niet ze in de droger.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha