Tips Bento Box QuiltEen quilt bento is een serie van strepen en pleinen. Wanneer goed in elkaar gezet, dozen en pleinen lijken bijna uit het centrum. Deze quilt is leuk om te zien hoe het speelt met je ogen. Dit is de perfecte quilt te doen als je een heleboel kleine stukjes die je wilt gebruiken, maar als je de stof speciaal gekocht te gebruiken, zijn er enkele tips die u kunt volgen.

gesneden lange stroken

Knip lange stroken stof plaats van snijden alle individuele stukken. Dit maakt uw tijd veel snijden sneller en geeft je minder kleine stukjes bij te houden. Als u een liniaal, rolmes en mat gebruiken scherpe tijd is nog sneller. Was en strijk de stof en vouw, zelfkant naar zelfkant. Vouw de zelfkant voorsprong op andere tijd tot vier lagen stof te geven. Cut strips hoeveel u elke breedte moet je die stof nodig. Zet deze strips en ga naar de volgende kleur.

Strijkservice

Strijken naaien elk stuk is een werk dat de moeite waard is. Axis helpt plat alle naden en maakt het makkelijker om aan elkaar te naaien. Zorg ervoor dat de naden te naaien in dezelfde richting, waardoor het uitlijnen van de naden veel gemakkelijker.


Butt naden

Strijk de naden in dezelfde richting laat Butt behoren de naden bij elkaar. Je wilt niet te gewrichten overlappen, maar je wilt dat ze om de afstemming van de voorkant en er perfect uitzien.

Gebruik kleine afdrukken

Kies stoffen kleinere druk voor uw quilt bento box. Het merendeel van de stukken van de quilt bento boxen zijn klein en niet goed werken met grote prints, zoals het afdrukken gaat verloren als in kleine stukjes gesneden. Echter, kunt u uw model aan te passen om grotere blokken te maken. Als u vergroten het model, een proefvaart met de andere overtollige stof, zodat je geen afval uw gekozen stof op de fouten en correcties.

Gebruik veel verschillende stoffen en leg ze op de tafel naast elkaar voor het snijden om ervoor te zorgen dat ze geven u de look die u wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha