Tin Can Snowman CraftHet maken van een blikje sneeuwpop kan een leuke ambachtelijke vakantie. Er zijn tal van Tin Can ambachten sneeuwpop die gemakkelijk kan worden gemaakt alleen met papier, schaar en lijm. Als je jezelf vinden in behoefte aan ideeën voor een ambacht van dit type gebruik wat je al weet snowmans om u te helpen creëren.

Snowman # 1

Bedek je blikje met witte voelde zo niemand die het kan en zet het vast met lijm. Lijm voelde paars rond de bovenste rand van het blik met vier centimeter van materiaal uit te steken vanaf de top. Zwarte das een touw rond het midden van het vilt om een ​​paarse hoed te maken. Knip een stuk vilt paars dus dat is 21 centimeter lang en 2 cm breed en snijd franje aan de uiteinden om een ​​sjaal te maken. Bind de sjaal rond het midden van het blik. Lijm twee wiggly ogen en een kleine rode cirkel voor de neus op het blik over de sjaal. Snijd drie kleine puntjes van zwarte bouw papier en lijm aan de voorkant van de bus als knoppen.

Snowman # 2

Verwijder het papier uit de buitenkant van een blikje, wit geschilderd. Met een borstel lijm watten toepassing en lijm ze aan de buitenkant van het blik. Zorg ervoor dat u de volledige blik met uitzondering van de bovenste en onderste dekken. Verkreukelen stukjes papier in een bal en dek af met een vel wit papier om een ​​hoofd te maken. Bedek je hoofd met watten op dezelfde manier de pot onder behalve de bodem. Lijm de onderkant van de kop naar de bodem van het blik. Lijm katoenen ballen om de blootgestelde blikje rond het hoofd. Cut ogen, drie knoppen, een neus en een mond van zwart vilt en lijm op uw sneeuwpop.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha