Tijdelijke Haarkleur - wat het is, hoe het werkt, voor- en nadelen?Foto: Shutterstock

Haarkleuring is dus voor een lange tijd nu. Er zijn veel mensen die graag willen experimenteren met de kleuren voor het haar om het er stijlvol en modieus. Maar wie wil er nu niet een kans met de schaduw van hun haar kunnen ook gebruik maken van tijdelijke haarkleuren die kan variëren van een enkele wasbeurt voor ongeveer zes weken duren. U kunt verschillende hulpmiddelen zoals sproeidrogen, gel of crème die komen in alle kleuren om het haar te kleuren voor een korte periode.

Naast de kleuren, de textuur, lengte en haargezondheid bijdragen aan hoe lang verblijf van kleur. Tijdelijke haarkleuren niet doordringen in de cortex en vlekken op uw haar, waardoor permanente verandering, maar nog steeds langs de schacht en start vervagen van de eerste shampoo.


Hoe werkt dit?

Applied haarschacht, is een tijdelijke coating op de buitenste cuticula van het haar

Toegepast zonder ontwikkelaar, fade begint na één of twee wassen, afhankelijk van het haar poreus

Voordelen van een Tijdelijke Haarkleur:

Natuurlijk:

Haarkleuren natuurlijke kleur als slechts tijdelijk een handje te helpen het wordt toegepast op de natuurlijke kleur van je haar, zonder bleken het.

Gebruikersvriendelijk:

De kleur is klaar voor gebruik en mag niet worden gemengd met een ontwikkelaar. Het kan direct toegepast vanaf de applicator.

Het handhaaft de kwaliteit van het haar:

Tijdelijke kleuren zijn ammoniak, en niet vervagen de natuurlijke haarkleur en textuur.

Goed voor experimenten:

Degenen die over haarkleuren gepassioneerd zijn en wil graag experimenteren met hun haar de kleuren van het haar na verloop van tijd kan veranderen, en probeer verschillende kleuren en stijlen.

Maakt Hair Look Dik:

Door het toevoegen van een extra kleur, het totale volume van het haar verhoogt het gebruik van tijdelijke kleur.

Nadelen van de Tijdelijke Haarkleur:

Vaak worden toegepast:

Aangezien haarkleur vervaagt een paar dagen of weken, moet worden vaak opnieuw worden aangebracht.

Hair Schade:

Veelvuldige toepassing van enige beste tijdelijke haarkleur vermindert de natuurlijke textuur en haarkleur na verloop van tijd.

Niet Effectief voor grijze haren:

Grijs haar vraagt ​​aandacht en kleurstoffen effectief dat lang duurt. Tijdelijke haarkleuren is geen oplossing voor grijs haar.

Niet erg effectief voor Lichtbruin:

Voor degenen die van nature een donkere haarkleur, tijdelijke haarkleur hoogtepunten zijn een verspilling. Ook als u denkt aan haarkleuring een lichtere toon, ga je over een aantal ernstige schade aan je haar te brengen.

Onderhoud van de Tijdelijke Haarkleur:

Het maakt niet uit welke vorm van kleur die je kiest (permanent, hi-verlichting, tijdelijke, bleekmiddel of ammoniak), moet zorgen voor worden genomen om hem te houden en geef het gewenste effect.

Deep conditioning - Gebruik een diepe conditioner op het haar ten minste drie dagen vóór het aanbrengen van de kleur en een keer in de week daarna. Kleuring maakt het haar droog, bros en minder elastisch, waardoor het gevoelig voor breuk. Diepe conditioning houdt haar zacht en levendig.

Veelvuldige toepassing - Kleur tijdelijk moeten ook regelmatig worden toegepast; Dit kan je haar vlekken en laat verward, saai en levenloos. Gebruik shampoo, conditioner en serum om het haar te ontwarren en de kwaliteit ervan te behouden. Zorg ervoor dat u een shampoo bedoeld voor gekleurd haar gebruiken om het verblijf van de kleuren maken voor een langere periode.

Van toepassing op een juiste manier - Laat je niet misleiden door het idee dat hoe langer je blijft de kleur toegepast, hoe meer resten. Houd zaden tijdelijke haarkleur en elke kleur haar voor een lange tijd kan onherstelbare schade en onomkeerbare veroorzaken. Zorg ervoor om het toe te passen op de juiste manier voor de vaste term voor de beste resultaten.

Boven alles, als het kleuren van je haar, je bent het veranderen van de natuurlijke uitstraling die van invloed is op de fundamentele samenstelling in meer dan één manier; doen bezoek aan de salon ipv het experimenteren aan deze chemicaliën in huis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha