Thermische isolatie natuurlijkeHier kijken we naar verschillende soorten van thermische isolatie en natuurlijk hebben zo veel of effectiever dan conventionele wezen zuiniger en milieuvriendelijker.

Wat zijn de natuurlijke thermische isolatie?

De bouwstoffen worden gebruikt voor thermische isolatie betere isolatie van de buitentemperatuur van het huis als het warm of koud.

Een goede thermische isolatie kan stoppen om 60% verlies van warmte of koude in het huis, dus besparing op verwarming of koeling kan oplopen tot 40% (in het licht rekeningen, gas of diesel).


De isolatie is gemaakt van natuurlijke natuurlijke materialen, naast het hebben van goede eigenschappen van een hoge hittebestendigheid, zijn niet giftig. In Spanje zijn onlangs op de markt gekomen als een natuurlijke thermische isolatie kurk, wol van verschillende organische, zoals wol en hennep schapen, terwijl de cellulose meer dan 25 jaar, die wordt gebruikt vandaag de dag, maar heeft al een lengte veld minstens een eeuw in de Verenigde Staten, waar hij begon te gebruiken.

Papier natuurlijke isolatie

De rol van isolatie natuurlijke of ecologische aard heeft het voordeel dat meer toepassingen hoeven registreren met speciale apparatuur. De thermische isolatie van natuurlijk papier heeft een voordeel voor het milieu in de recycling van dit materiaal. Newspaper aarde gebruikt vooral na de toevoeging van zouten van borax. Het isolerend vermogen is vergelijkbaar met hout zo goed voor de koude warmte.

Waar de natuurlijke thermische isolatie geplaatst?

In de revalidatie huizen natuurlijke of anderszins toepassen van de thermische isolatie in elk type van gaten: plafonds, vloeren, camera's, trasdosados ​​isolatie en gips in gelamineerde wanden, gips, enz. Terwijl de nieuwbouw cellulose ook kan ontwerpen op vochtige muren en vloeren .

In de structuren van hout thermische isolatie worden gebruikt natuurlijke hennep en schapenwol. Kurk is zeer haalbaar voor kleine ruimten omdat het het voordeel dat zeer dun en een mooie afwerking.

Natuurlijke thermische isolatie voor verwarmen

De natuurlijke thermische isolatie in de zomer prachtig bewaard koelen het huis als ze de mogelijkheid om de ochtend frisheid "hold" door een cyclus van 12 uur. We spraken cyclus, want in de volgende 12 uur wordt omgekeerd en de temperatuur is koud buiten en het huis is een aangename temperatuur binnen.

De natuurlijke thermische isolatie tegen kou

Winters houdt de isolatie de natuurlijke werking van het lichaam en cyclische uiteengezet. Dat is, balanceren de uiteinden van warme en koude opstellen van deze veranderingen slechts daar handhaven van een comfortabele temperatuur en min of meer constant gedurende de dag.

De voordelen van de thermische isolatie natuurlijke

De belangrijkste voordelen en baten van thermische isolatie natuurlijke, met name cellulose verbindingen zijn:

  • De toepassing van natuurlijke thermische isolatie, revalidatie, is over het algemeen sneller, want je kunt doen vanuit het huis, en slechts één dag zonder werk of steigers. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geld omdat de kosten veel lager, vooral cellulose.
  • Thermische isolatie in het algemeen te verminderen hun energiekosten en daarmee de CO2-uitstoot, maar in het bijzonder van natuurlijke en organische materialen worden gebruikt in de middellange termijn voordeel is groter. Bovendien zij een besparing van 40% op de rekening, die ook een verbetering van de binnenlandse economie.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha