Therapeutische douchesWater douches therapeutische hydrotherapie zijn een instrument dat wordt gebruikt om ons te helpen verzorgen van ons lichaam en hoe we genieten.

Doe alle therapeutische douches zijn gelijk?

Nr, zijn er verschillende vormen van therapeutische douches en toepassing van één of andere afhankelijk van de te behandelen probleem.
Druk en temperatuur van het water wordt verkregen met het gewenste effect.
We spreken soorten douches meest gebruikt in hydrotherapie.

Klassen van therapeutische douches

  • Slug Douches: dit soort therapeutische douches zijn erg ontspannend als het water komt met zeer weinig druk, zachtjes glijden door het te behandelen gebied. De temperatuur van het water moet tussen warm en koud, en de duur tussen 10 en 15 minuten.
  • Regen: het aantal gaten in de douche is hoger in de douche slak, en vanaf 1 millimeter in diameter, zal dit leiden tot de uitlaatdruk van het water groter. Het geldt voor ongeveer vijf minuten met een temperatuur warm of heet.
  • Filoremische douches: de gaten in de douche is 0.5 mm in diameter teneinde te bekomen dat buiten de druk toeneemt water. De aanbevolen duur is 4-5 minuten. Gedurende deze tijd het water wordt geprojecteerd op het te behandelen oppervlak. De temperatuur van het water is meestal warm en dit soort douche wordt de bloedsomloop te stimuleren.
  • Schotse douches: Dit is de jets therapeutische douche afwisselend warm en koud water. Met heet water en stoom kreeg een verwijding van de bloedvaten, het bevorderen van transpiratie en spieren en gewrichten te ontspannen. De potten van water en ijs koude krimpen, verminderen ontstekingen en congestie van het oppervlak. Met de Schotse douche reactiveert circulatie en huidskleur. Het is een opwindende douche die helpen bij de bestrijding van stress en dragen bij aan de eliminatie van dode cellen, die fungeert als een uitstekende scrub.
  • Affusion douches: is een horizontale douche, als de regen. Het wordt gebruikt in gevallen van contracturen en programma stress. Over het algemeen een gedeeltelijke applicatie draait met de klant in buikligging.
  • Circulaire douches: in dit geval bereikt het water meerdere douches tegelijk. Druk en temperatuur wordt geregeld door middel van een oppervlak massage van top tot teen. Dit soort douche is met name geschikt als u problemen met de bloedsomloop te hebben en ook helpt bij het afslanken behandelingen.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha