Thema Ideeën BouwDe volgende keer dat je gastheer een verjaardagsfeestje voor een kind - of een feestje voor een volwassene die een kind bij hart - overweeg dan een feestje met een thema van de bouw. Bouw themafeesten zijn niet beperkt tot degenen die werken of willen werken in de bouw. Een partij bouw thema met zich mee brengt de inspiratie voor "gebouw dromen" blijven.

Out of Work Zone

Als je in staat bent om de partij buiten de gastheer bent, heb je een grote kans om een ​​werkplek "under construction" te creëren voor de partij. Koop oranje kegels, touw en "under construction" plastic tape of streamers. Stel de kegels rond de plaats van de partij en de kabel van de gebieden die "gevaarlijk" door sterretjes zijn.

Inside the Solar

Opnieuw de effecten van een kamer in de vloerconstructie uitlijnen met een doek of plastic hoes. Stel de zaag paarden onder de platen van grote hout en gebruiken deze tabellen als geïmproviseerde tafels, voedsel en cadeau-artikelen. Proberen om deze "tafels" dicht bij de muren op te nemen, zodat er minder kans dat ze omkiepen gasten. Zorg er ook voor het opzetten van de borden door de kamer dat de gasten te waarschuwen "Kijk waar je loopt!" en "Blijf niet!" op de tafel.


Grand Opening

Maak een feestje "grand opening" in een kamer van het huis voor een verjaardagsfeestje voor volwassenen. Het is raadzaam om een ​​kamer die is "under construction" en een andere voor de heb 'grand opening. " In de opening strofe, tape een metalen schoep door de ingang en knip dan de streamer met een grote schaar als onderdeel van de gebeurtenis van de avond. De kamer opening moet snobistische en fris verschijnen, met gekleurde lampen en speciale drankjes aan de bar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha