Tempel van koning Salomo KnutselenIn de Bijbel, het boek 1 Koningen, hoofdstukken 5-8 vertellen van Salomo naar de tempel van God te bouwen .. Het doel van de tempel was een prachtig huis van God voor alle mensen om te aanbidden in de kids banen te kunnen creëren hen te herinneren aan zorgvuldige werk op de speciale verblijfplaats van God en hoe ons leven vandaag de dag in harmonie met het verhaal van de Bijbel.

Het beste voor God Plaque

Geef je mening over de lessen van Kings hoofdstukken 5-8 over hoe Salomo koos het beste van elk materiaal en de beste vakmensen aan de tempel van God te bouwen. Zorg voor elk kind met een houten plaquette duidelijk. Hebben de kinderen gebruik maken van ambachtelijke verf en borstels of verfpennen om een ​​foto van een tempel op houten plaat te maken. Kinderen kunnen plakken op een aantal gouden elementen, cherubijn knipsels en andere items die zijn geleerd in de tempel. Kinderen kunnen verfpennen of markers te gebruiken om een ​​zin te schrijven, zoals: ". Alleen het beste voor God"

Ark van het Verbond

Kinderen kunnen een replica van de Ark van het Verbond, die op veel plaatsen waren gereisd en werd in de tempel van God geplaatst bouwen. Geef ieder kind een doos die een aluminiumfolie of vetvrij papier bevatte, met de rol binnen. Kinderen moeten hun dozen van goud of geel te schilderen. Met kinderen tapen verschillende stukken papier samen een lange rolvorm, het plaatsen van de tape boven- en onderkant van het papier en niet langs de zijkanten. Kinderen kunnen hun tijd om hun favoriete verzen uit de Bijbel, een aantal bijbelse beloften die hebben ontdekt de afgelopen lessen, en gebeden op de lange strook papier schrijven te nemen. Ze kunnen ook foto's van dingen die je dankbaar voor zijn en de beelden van hun manier van Gods tempel om naar te kijken waarnemen trekken. Nadat de kinderen hun strook papier met teksten en tekeningen ingevuld, laten tape de onderzijde, de achterzijde van de strip aan de oprolas karton. Zij moeten hun rollen te glijden vanaf de onderkant tot de rol rond wordt gegooid, met de foto's en het schrijven naar buiten gericht. Plaats warmgewalste coils binnen het strafschopgebied. Vertel de kinderen dat dit hun "Ark van het Verbond" met God, waar ze hun diepste gevoelens en gedachten speciale delen met God te kunnen opslaan.


Temple Priesters

Laat de kinderen tekenen een bouwplaat van een man figuur op een 8 bij 10-inch stuk van ambachtelijke schuim. Snijd de vorm van schuim. Kinderen kunnen stukjes schuim, felgekleurde stoffen, garens en goud Cording gebruiken om te knippen en plakken van de priesterlijke kleding op de cijfers. Nodig zoeken kinderen Bijbelverzen en schrijf een beschrijving van de rol van de priester in de tempel van God ..

Building Gods Huis

Geef ieder kind een schoenendoos. Hebben de kinderen gebruik maken van papier, ambachtelijke stokken, verf en andere ambachtelijke materialen om een ​​diorama van de binnenkant van de tempel in hun schoenendoos te creëren. Kinderen kunnen hun Bijbels gebruiken om de details van Gods tempel die Salomo had gebouwd te vinden.

Indien u wenst, hebben de kinderen maken een diorama model van zijn eigen kerk plaats. Zie patronen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha