Tegen de Herbalife gewichtsverlies!Afvallen is een enorme rage geworden deze dagen legden we de handen op alles en nog wat dat we vinden op de markt die beweren te helpen gewicht te verliezen. En het beste deel is dat we niet eens na te denken over de voors en tegens van deze producten zal resulteren in onze gezondheid. Herbalife gewichtsverlies is een van de vele producten op de markt die een aantal ernstige faam heeft verworven!

Hier is een kort overzicht van het bedrijf Herbalife


Herbalife is een bedrijf dat is opgericht in 1980, dat is gewijd aan de productie en verkoop van voeding, gewichtsverlies en huidverzorgingsproducten. De visie van dit bedrijf was om producten die zijn ontworpen om mensen te helpen over de hele wereld om een ​​gezonde levensstijl te handhaven ontwikkelen. Het produceert een verscheidenheid van gezonde voeding opties die beweert om mensen te helpen gewicht te verliezen en ze kijken en een goed gevoel over zichzelf.

Aangezien de belangrijkste doelstelling van dit bedrijf is om mensen te helpen te verliezen ongewenst gewicht door hun vorm, had een lijn van gewichtsbeheersing, waar de vloer is gemaakt van dieetprogramma's en supplementen die indien gevolgd zal helpen mensen verliezen begonnen zware gemakkelijk. Herbalife supplementen verminderen de eetlust en helpt bij het metabolisme te stimuleren. Ze hebben een miljoen distributeurs in de hele wereld die aan de behoeften van de mensen.

Afvallen met Herbalife - Hoe effectief?

De belangrijkste maaltijd van de dag is het ontbijt. Start helpt frequentie metabvolism en vult bij de lunch. Maar veel van de maaltijden niet voldoende koolhydraten en proteiuns bevatten een volledig ontbijt rechtvaardigen. Toast is ook niet gemakkelijk te verteren en koolhydraten in het wordt opgeslagen als vet. Degenen die net de koffie nemen zijn serieus te beteugelen voedingsbehoeften.

Dit Herbalife Formula 1 shake had subtiele combinatie van koolhydraten, eiwitten en vitaminen die overeenkomt met een gezonde maaltijd verkregen. Deze perfecte start van de dag activeert de stofwisseling waarin efficiënt wordt gebruikt en geen manier voor de opslag van vet geven. Nog een andere schok voor de lunch houdt metaobolism nog steeds actief, het verstrekken van uw lichaam de nodige voedingsstoffen. de dag wordt dan afgesloten met een maaltijd gekookt met gezonde voeding.

De belangrijkste pro is natuurlijk dat het werkt, maar ook met veel van die lijken te onopgemerkt door velen.

In het voordeel van Herbalife gewichtsverlies

 • Herbalife gewichtsverlies producten zijn ingesteld om een ​​levensstijl gezonder te bieden. De programma's van het gewichtsverlies zijn zeer eenvoudig te volgen en bieden een gevarieerd maaltijdvervangers en trillingen naar de smaak van ieder individu te bieden.
 • De supplementen, shakes, snack en repen zijn makkelijk mee te nemen.
 • Een zorgvuldige controle van de consumptie van vet en calorieën helpt om goed te eten en gezond leven.

Tegen de producten van Herbalife gewichtsverlies:

Er zijn een aantal nadelen, als je denkt aan het doen van Herbalife een deel van uw gewichtsverlies programma.

 • De producten kunnen vrij duur zijn in vergelijking met andere gewichtsverlies producten op de markt met hetzelfde effect.
 • Herablife produceert gezonde eiwit shakes en repen, sommige supplementen en speciale snacks die je slechte eetgewoonten te vervangen. Maar er is geen enkel bewijs tot nu toe als deze producten hebben geen positief effect op je gezondheid of niet geweest.
 • Er zijn ook aanwijzingen in het verleden dat de supplementen van het gewichtsverlies door Herbalife bevatten zeer schadelijke ingrediënten.
 • De meeste van Herbalife producten bevatten deze drie producten dat er een gevaar voor de gezondheid:
  • Cafeïne: Sommige van de producten van Herbalife gewichtsverlies bevatten het element cafeïne schadelijk, want het verhoogt de stofwisseling. Maar de schadelijke effecten van cafeïne zijn talrijk. Verhoogt het niveau van de bloeddruk, veroorzaakt hoofdpijn en nervositeit tot een minimum van punten die niet erg goed voor je gezondheid. Een normale kop koffie bevat ongeveer 85 mg cafeïne. Herbalife thee, tabletten en supplementen bevatten 65-75 mg cafeïne. Dan wordt u consumeren per portie met 65-75 mg cafeïne. Velen van ons zijn allergisch voor cafeïne, dus het is beter om elke Herbalife producten die cafeïne bevatten, te vermijden. Dus het is aangeraden dat elke keer dat u een product koopt, het product label voor ingrediënten.
  • Soja-eiwit of: eiwit shakes en eiwit drankjes zijn belangrijk als het gaat om het hebben van gezonde voeding. Evenzo Herbalife produceert ook zo'n eiwit drankjes en omvat ze in hun plan van het gewichtsverlies routine. Je zou kunnen denken dat de eiwitten zijn een essentiële voedingsstof, en wat is dan het kwaad? Alles is goed wanneer het wordt gebruikt in matige hoeveelheden. Overtollige eiwit zal de balans in je lichaam verstoren. Je lichaam heeft niet veel mogelijkheid om zo veel eiwit te verwerken. Controleer vervolgens de lijst van ingrediënten voor het kopen van een product vereist is. Bovendien zijn sommige mensen zijn allergisch voor hoge doses eiwit concentraten.
  • Schaaldieren: Volgens Herbalife, veel van hun producten gewichtsverlies bevatten schelpdieren. Schelpdieren omvat oesters, mosselen, krabben of kreeften. Als u allergisch bent voor een van deze zijn, raadpleegt u de lijst ingrediënten voor het bestellen van een product.

Dit zijn slechts de ingrediënten. Een andere factor die we in gedachten te houden is dat het niet alleen het stimuleren van de stofwisseling, doodt de eetlust. Dit betekent dat verhindert ons hongergevoel. Ons lichaam is zo gebouwd zijn dat een bepaalde voedselinname in bepaalde tijd nodig? Je mag geen honger, maar houd in gedachten dat het het einde van de dag verhongeren uw lichaam. Wordt het passend om dit te doen?

Zelfs als je een zwangere moeder of borstvoeding geeft, dan overwegen op zoek naar advies arts vóór het aangaan van enige vorm van gewichtsverlies programma. Deze dranken gewichtsverlies capsules en geadverteerd op televisie zal nooit waarschuwen voor de schade die het kan veroorzaken aan de gezondheid. Dus moet het uw beslissing te zijn als u wilt middelen adopteren "ongezonde" of gezonde voeding en lichaamsbeweging om het overtollige flab te verminderen.

Kernpunten over de Herbalife gewichtsverlies

 • Verbruiken een glas water om de 30 minuten voor het gevoel van de maag vol is. Dit verlaagt dan uw deel van de maaltijd.
 • Eet meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels die het bevat. Vezels controleert honger en kunt u ook naar het toilet te bezoeken vaak, afzien zodat je lichaam uit afval.
 • U moet worden gericht en stel een aantal deadlines, zodat niet Faultier in het dieet zal zijn.
 • Oefening wordt altijd aanbevolen, samen met het gewichtsverlies dieet je inname.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha