Tattoo Designs Top 10 Britney Spears 'De dame nooit-in-nieuws, Britney Spears kan harde concurrentie met elke mode-icoon in de wereld te geven. Zijn ontembare geest en krachtige podiumpresentatie kan gemakkelijk hypnotiseren elke persoon in het publiek. Hoewel de controverse lopen na haar, vaak, de elegante diva zou altijd uniek blijven vanwege zijn onberispelijke gevoel voor mode. Het beste deel van haar stijl verklaring is natuurlijk een aantal tatoeages, ze pronkt aandoenlijk. Geen wonder, de jongere generatie blijft zoeken naar haar nieuwe avatar elke keer, vooral wanneer het uit komt met een ander mooi stuk van body art.

Britney Spears tatoeages gebeuren meer populair onder tattoo liefhebbers over de hele wereld te zijn. Hier zijn enkele van de meest voorkomende modellen die je kunt proberen op elke dag.


Britney Spears Tattoos - Top 10

Als het gaat om tatoeages, de stijl diva houdt van verandering modellen tattoo vaker zijn kleren. Ze is een die-hard fan van body art in het vet, en waarschijnlijk geen enkel deel van zijn lichaam is beroofd van een tatoeage. Van klein en schattig, heeft tot grote heldere tatoeages van tijd tot tijd te zetten. Bekijk enkele van de meest sierlijke tatoeages zou altijd graag pronken.

Britney Spears roze lippen Tattoo:

Via pinterest

Nu, dit is iets dat het beste bij het branden van Britney Spears. Dit is blijkbaar een symbolische tattoo, waar hij werkte tijdens zijn beroemde dagen van degradatie. Hij zette deze tattoo aan de binnenkant van mijn rechterpols. Dit is een leuk om te proberen.

Britney Spears Kabbalah symbool tattoo:

Via pinterest

Dit is een ander merk tattoo sported door Britney. Velen geloven dat het symbool Kabbalah tatoeage in zijn nek is een inspiratie van Madonna. Schreef in het Hebreeuws, de betekenis van deze Britney Spears nek tattoo is, 'genezing'.

Britney Spears voet en teen Tattoo:

Via pinterest

Hoewel een gemeenschappelijk model, de voet en teen tattoo ziet er de meest sexy Britney. Hij heeft een tatoeage van bloemen levens op zijn rechter voet, en een tatoeage van de bloei, van een linkse. Beide tatoeages kijken trendy en cool.

Britney Spears Fairy Tattoo:

Via pinterest

De meest populaire tattoo Britney is de fee tatoeage op haar rug. Het wordt verondersteld om de eerste tattoo die hij droeg in de vroege jaren 2000. De fee is een symbool van de jeugd zijn, en Britney is altijd al dol op de thema's van de fantasie geweest. Geen wonder, hij heeft nooit van deze tattoo genomen uit zijn lichaam.

Bloem met het Chinese symbool tattoo:

Via pinterest

Als je de kans om zijn rechter heup merken hebben, zou hij niet nalaten om een ​​madeliefje schattig met een Chinees symbool van het centrum opmerken. Terwijl veel mensen geloven dat het symbool betekent 'vreemde', anderen zeggen dat het betekent om 'mysterie' te zijn. Maakt niet uit wat de betekenis is, is zeker een van de coolste tatoeages Britney.

Britney Star Tattoo:

Via pinterest

Af en toe, Britney toonde zijn passie voor tatoeages ster. Hij had vele kleine ster tatoeages op zijn nek, die hun positie zijn veranderd met de tijd.

Britney zegt Tattoo:

Via pinterest

Britney gegraveerd tattoo noten toen ze trouwde met Kevin Federline. Zijn betere helft had een soortgelijke blauwe dobbelstenen tatoeage op de binnenkant van mijn rechterpols. Britney had de tatoeage rode dobbelstenen op zijn linkerpols.

Tattoo Cross:

Via pinterest

Britney heeft een kruis tattoo geëtst tijdens zijn beroemde dagen van degradatie. Hij zette deze tattoo net na het scheren van zijn hoofd.

Driehoek Tattoo:

Via pinterest

Populaire tattoo driehoek Britney kwam in Keus 2009 awards tiener. Zich aan zijn rechterhand, is een kleine tattoo om op te vallen. Het is moeilijk om de ware betekenis van dit symbool te vertellen, maar velen geloven dat het verwijst naar de Illuminati.

Britney Armband Tattoo:

Via pinterest

Armband tatoeages zijn modellen die mannen in het algemeen de liefde. Hoewel ze niet zo dol op grote tatoeages, deze armband Miami tattoo zag er cool op haar.

Vond je tattoo ontwerpen van Britney? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha