TandhygiënistgiftenAls u een favoriete mondhygiënist, dan kunt u die persoon een geschenk dat een heeft te geven "thema tand." Mondhygiënisten hebben de plicht om te controleren en te reinigen van uw tanden voor een tandarts onderzoekt de mond van de patiënt. Hun werk vereist precisie en vakmanschap. Moedig uw mondhygiënist te kopen of het samenstellen van een geschenk dat uitdrukt hoe belangrijk het werk van dit artikel is om de gezondheid van mensen.

Suikervrije kauwgom winkelwagen

Laat uw mondhygiënist schade snoep en drankjes vol suiker tand niet geven. In plaats daarvan, vul een klein geschenk mand met een verscheidenheid van suikervrije kauwgom in verschillende smaken. U kunt een mand die je al hebt, of een ander type van de verpakking, zoals een emmer of een aarden pot. Koop verpakkingen van kauwen suikervrije kauwgom bij uw supermarkt of de plaatselijke drogist. Degenen gezoet met xylitol zal worden gewaardeerd, zelfs meer, dankzij de holte-bestrijdende voordelen, zoals beschreven in Dentist.net. Overweeg de aanschaf van ongewone smaken zoals tropische combinaties, samen met de traditionele smaken, zoals pepermunt en mint.

mondhygiënist Kleding

Aankoop kleding speciaal ontworpen met een mondhygiënist in het achterhoofd. U kunt de T-shirts en baseball caps kopen van online verkopers die gespecialiseerd zijn in messaging voor specifieke beroepen. U kunt ook uw eigen kleding op sommige websites zoals CustomInk.com (zie bronnen). Kom met een creatieve boodschap over de tandarts of om een ​​kledingstuk dat een persoonlijke boodschap heeft te selecteren. Enkele voorbeelden van de berichten over onderwerpen op het CafePress website (zie bronnen) zijn "Got tanden? Dank u Uw mondhygiënist" en "ik je tanden schoon te maken!"


Kerst Ornament

Geef uw mondhygiënist een persoonlijke kerst versiering tijdens de feestdagen, zoals FindGift.com (zie bronnen). U kunt een naam toegevoegd aan het sieraad, dat maakt het nog specialer zal maken hebben.

Stock Exchange

Als uw mondhygiënist is vrouwelijk, laat haar iets dat je elke dag kunt gebruiken, zoals een portemonnee. Dental Divas (zie de sectie Resources) heeft vier verschillende stijlen om uit te kiezen. Uw mondhygiënist kan de tas te nemen naar het werk, naar het strand of een uitje waar hij wil zijn werk te laten zien. Ze zal aan je denken elke keer als hij het gebruikt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha