Tandheelkundig implantaat: het succes in de geneeskundePositionering tandheelkundige implantaten onmiddellijk zonder chirurgie is nu mogelijk dankzij het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de implantologie. Deze voorschotten toestaan ​​zodra de positionering fase tandheelkundige implantaten zonder een scalpel of hechtingen, en kan onmiddellijk na de overeenkomstige prothese worden opgenomen. Dr Antonio Arcas, service kaakchirurgie, implantologie en gezichtsbehandeling esthetiek USP Dexeus Universitair Instituut in Barcelona, ​​expert in tandheelkundige implantaten, helpt ons om meer over hen weten. Geen tandheelkunde is ondenkbaar zonder de tandheelkundige implantaten, waardoor de kwaliteit van leven en het verbeteren van de technische oplossingen voor de volledige prothese.

Dental Implant: Wat is het?

Een tandheelkundig implantaat is een schroef-vormige kunstwortel gemaakt van een onschadelijk materiaal zoals titanium, en hebben de mogelijkheid om te binden aan het bot (osseointegratie) en bevestig het implantaat, een stuk imitatie, die dit stuk dient zonder enig probleem .

Voor tandheelkundige implantaten zijn veel beter ontwikkeld en aanpasbaar dan geïmplanteerd vijf jaar geleden, zijn zeer veilig en esthetisch is nagenoeg gelijk aan die van een oorspronkelijke tand.

Implantaten: Hoe voel je je?

Het aanbrengen van een tandheelkundig implantaat is een kleine operatie gaat aan de interventie dat hoe meer je doet in de wereld, omdat mensen niet verliezen bijna geen deuk in de loop van zijn leven.

Speaking interventie, is een insnijding in het tandvlees het implantaat, die minimaal invasief, die minder dan 15 minuten duurt plaatsen.

Nieuwe techniek: de tandprothese

Echter onthulde vandaag een nieuwe techniek die deze interventie vereist, zonder operatie, dus geen hechtingen, snijwonden, ontstekingen en comfortabel. In deze techniek, een scanner om te zien waar u het tandheelkundig implantaat zal plaatsen, kijk naar het bot in drie dimensies, waardoor het tandheelkundig implantaat geplaatst op de juiste plaats, met zijn kantelhoek, etc ... om virtuele gebruiken . Deze informatie wordt verstrekt aan een bedrijf dat een model op basis van parameters zal produceren dat een virtueel beeld, waardoor het systeem geïmplanteerd zonder geopend het tandvlees zal toestaan.

Deze techniek is afhankelijk van verschillende factoren, de hoeveelheid en kwaliteit van het bot, van verschillende factoren zoals het gebruik van tabak. Bij rokers bevestigen is minder effectief bij niet-rokers, maar niet in een hoeveelheid overdreven, maar als dat veel patiënten profiteren slijtage installaties te stoppen.

Het Tandheelkundige implantaten in principe een leuk levensduur, en terwijl zij zijn geplaatst, goed geïntegreerd in de structuur van de tand, en een goede mondhygiëne is gemaakt, kan zijn voor een mensenleven.

De tijd die verstrijkt tussen het aanbrengen van tandheelkundige implantaten afhankelijk van het geval, omdat er patiënten die worden behandeld op dezelfde dag, anderen vereisen weken of zelfs gevallen waarin de vertraging tot acht maanden kan zijn. Dit komt door verschillende factoren, zoals de kwaliteit en kwantiteit van het bot, als u rookt, en indien nodig een opknapbeurt voor een goede uitlijning.

Gelukkig door deze technieken is de zorg is voor patiënten met vrijwel geen tanden en met weinig bot en nauwelijks iemand vandaag kan niet behandeld worden met deze systemen of die verschillende technieken te combineren. Meer informatie: maxilodexeus.com
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha