Swatch Galore: Beste Revlon Top Speed ​​Fast Dry Nail EnamelEnkele maanden geleden Revlon introduceerde haar topsnelheid - snel droog nagellak in 27 verschillende kleuren. Dit gamma beweert de nagels te drogen in slechts 60 seconden. Deze serie heeft vele mooie kleuren voor het ontbijt. De kosten van elke nagel verf is rond Rs 220-250, afhankelijk van waar ze te kopen. De duur van deze nagellak ongeveer 2-3 jaar. Elke fles bevat 8 ml van emaille. Kijk verstandig is vergelijkbaar met nagellak bestaande Revlon beschikbaar, maar deze schoonheden hebben een zilveren dop. Er wordt gezegd te hebben opgebouwd in top coat, zodat je niet hoeft te tijd te verspillen onder één.

Ik hou van deze nagellak Revlon topsnelheid. Ik 7 tinten in deze reeks en ik ben hen Swatching voor u vandaag. Maar laat je niet misleiden door hun 60/2 mogelijkheden die droog ondersteunen. Deze nagel verf zeker tijd om te drogen te nemen. Zelfs als je solliciteert enerzijds het kost tijd om te drogen. Voor al deze monsters gebruikte ik 2-3 lagen naargelang de formule schaduw.


Hier zijn mijn zeven tinten nagellak Revlon

0 Bubble:

Het is een mooie roze tint. Het is romige formule maar zeer eenvoudig aan te brengen. Deze kleur past bij de meeste huidtinten, maar het ziet er geweldig op huidtinten eerlijker. Ik gebruikte twee handen voor het monster.

3 Metallic:

Deze schaduw is zilver metallic warm. De afwerking is trouw aan zijn naam metallic. Formule is weinig 'korrelig, maar moeiteloos van toepassing. Ik gebruikte een hand om het product. En 'perfect voor' s avonds feesten.

1 Espresso:

Het is een mooie koffie chocolade bruin. Aanblik van deze kleur maakt me hunkeren chocolade fondant. Formule is romig. U kunt deze kleur te krijgen in één laag, maar ik gebruikte twee handen voor het monster.

1 Stormy:

Deze kleur is voor de liefhebbers taupe. Zeer mooie schaduw. Formule is erg mooi en romig. Ik gebruikte twee handen om de kleur te krijgen. (P.S. dit grijzig lijkt een beetje ')

2 Peachy:

Het is een zoete pastel perzik schaduw. Deze formule is een beetje 'pure, maar bebouwbare. Einde van deze schaduw is ook romige .Deze schaduw is mooi en fris op iedereen. Ik gebruikte 3 handen voor dit voorbeeld.

0 Ocean:

Het is een mooie metallic blauwe tint en zeer goed gepigmenteerd. U krijgt de kleur in één laag. Ik gebruikte twee handen voor het monster. (Deze kleur chips veel sneller dan de andere schaduwen, vraag ik me af waarom?)

0 Emerald:

Dit is een zeer mooie smaragdgroene tint en kleur pantone 201 Dit is een must-have in je collectie. Deze schaduw is perfect slachtoffer van jade OPI in het nieuwe zwart. De afwerking is glanzend en romig.

Formule Revlon nagellak topsnelheid gepatenteerde biedt een snelle kleur prachtig dat het oppervlak van de nagellak ultra glad en glanzend dat in slechts 60 seconden zet bouwt. De precieze borsteltje zorgt voor een soepele, gelijkmatige, hoge kwaliteit salon applicatie elke keer dat u van toepassing zijn.

Ik hoop dat je zeker krijgt uw keuze van de beste Revlon nagellak en vul je nagellak organisator cosmetica. Deel je collectie te kostbaar voor uw reactie hieronder!

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha