SUPER 10 Vreemde dingen koppelsSUPER 10 Vreemde dingen koppels

Denk je dat je bent de enige koppel op de vreemde planeet die is

degenen

vreemd

dingen samen? Denk opnieuw.

Paren die samen zijn geweest voor een lange tijd te vinden zichzelf te ontbinden om elkaar heen. Hun ware zelf naar buiten komen, en ze beginnen het verlaten van de wacht. Dit betekent dat je begint om dingen te doen die waarschijnlijk heel vreemd monster grootmoeder uit, als ze toevallig door pop voor een "verrassing bezoek".


Ze luieren zonder broek. Ze tekst in elkaar, ondanks het feit dat de kamer met een andere. En ze beginnen te werken als elkaar.

Wie heeft in een lange termijn relatie nooit geweest, kunnen deze dingen lijken een beetje 'vreemd. En oma, ze lijken ronduit eng.

Maar we willen paren en hun intrinsieke vreemdheid te vieren, dus laten we super freaky en een kijkje nemen op 10 dingen oneven koppels zijn uitstekend.

1. Privacy wordt een vreemd begrip

Wie heeft privacy als je moet plassen?

Nu dat jullie samen zijn geweest voor een paar maanden, of zelfs jaren, en worden gezien door blote tientallen keren, is het tijd om de badkamer delen.

Dit betekent dat terwijl één van jullie is een douche, de andere is op het toilet.

En geen bedrag van "Ik ben in de douche hier! Vriend! Niet cool!" Gaat over om dingen te veranderen.

Je hoeft niet eens zorg aan de deur van de badkamer meer op slot, maar dit is iets dat kan echt vreemd, toen een vriend opent door en ziet u zitten op het toilet, omdat je vergeten dat normale mensen de deur op slot. Oeps!

2. zingen om uw dieren

Wanneer ben je beginnen met daten, zingen zijn enorme hond is iets dat heel ver van je gedachten was.

In feite waren ze doodsbang is en nogal in verlegenheid gebracht door zijn eigen stem. Hé, je bent niet Mariah Carey, toch?

Maar nu dat je een paar full-on, het is alleen liefde voor uw huisdieren serenade gedeeld met enkele melodie uit de toon. Of riem uit het nummer dat je schreef over het feit dat het etenstijd uw hond 'of zingen "Happy Birthday" voor uw kat, het zingen voor uw huisdieren is slechts een van die dingen heel normaal, maar super raar feeën.

3. Controleer de andere voor de oneven Moles

"Schat, ik denk dat ik een mol in de buurt van mijn kont. Het kan komen om te controleren?"

"Geen probleem."

De check-out haar en moedervlekken vreemds aan elkaar is gewoon par voor de cursus als je in een lange termijn relatie. Tuurlijk, zou het vreemd lijken om die normale mensen die liever een dokter bellen, maar waar is het plezier in een dokter bellen? Heeft u een harige kont te inspecteren!

4. Je probeert op kleren elkaar '

We zijn er vrij zeker van de oma nooit geprobeerd boksers van zijn grootvader, maar paren op de lange termijn van deze dag hebben dit super raar ding om te proberen op de kleding van anderen.

De kinderen houden om te rennen rond het huis het dragen van de beha, omdat ze met veel plezier proberen op zijn oversized shirts, jeans en schoenen. Het is gewoon een van die dingen.

Totdat u buiten een restaurant. Dan wordt het

werkelijk

vreemd.

5. You Do Dances sexy

Een andere vreemde dingen paren doen danst 'sexy'. Het probleem met dit is dat het dansen zijn zeer zelden sexy.

En ze zijn ook zeer zelden zelfs dansen.

Ze zijn meer lichaamsbewegingen spontane of "spasmen". Maar hey, koppels denken dat het sexy en dat is alles dat telt, toch? Right! Ga koppels!

6. Spy On The Neighbours

Er is gewoon iets over het hebben van buren die nieuwsgierigheid wekt voor koppels.

Vrijgezellen kunnen nemen of te laten hun buren. Zeker niet hun avonden doorbrengen proberen om stiekem een ​​kijkje om te zien wat de volgende grote pakket nu levert.

Maar paren hou gewoon van uit te vinden als hun buren hebben een leven beter dan hen.

"Ze hebben gewoon een andere TV? Wat doen ze voor hun geld? Hank, zijn

sommige

criminelen zijn meesters. Niet

eerlijk

dat ze moeten tv's groter dan wij. "

Dit is super vreemd, maar kan ook grenzen aan obsessie, als je naar het punt waar je begint te vermoeden dat de jongen doodde zijn vrouw.

7. u gebruik maken van een andere tandenborstel

Een andere vreemde dingen koppels doen is om een ​​tandenborstel te gebruiken om een ​​ander. Voordat u een lange-termijn relatie, de gedachte van het gebruik van tandenborstel andermans was walgelijk. Ik uit je hoofd, en je was heel blij met hun eigen tandenborstel, dank u zeer.

En als je begon te ruig geworden, werd het gekocht maar een nieuwe.

Als je in een relatie op de lange termijn echter niet langer aarzelen om de tandenborstel van je partner te gebruiken. Zelfs niet meer scrupules over wat u gebruikt

voor

.

8. Elke andere tekst ondanks het feit dat in hetzelfde huis

Het is soms ook de tekst op elkaar wanneer het in dezelfde

kamer

.

Erger nog, is er toegang tot Facebook op hetzelfde moment en een praatje op uw muren.

Dan je tweet, post op Instagram en ook e-mailen als je daar zin in heeft.

Raar, hè?

9. Totally Gross Out

Voordat je samen, het idee van de boeren tegenover elkaar was zo griezelig. Hij heeft nog niet eens bij mij opgekomen om het te doen. In plaats daarvan, je alles binnen gehouden en wachtte tot je alleen thuis.

Immers, het weglaten van de wind in de voorkant van de persoon van onze dromen is gewoon verkeerd, toch?

Nu dat jullie samen een tijdje 'bent geweest, moet je meer schelen. Nou, het is slechts natuurlijk! Dus wat als je de man van je dromen! Wat kan niet een beetje 'boeren nemen ?!

Erger nog, je hebt gegroeid zo comfortabel met elkaar dat ze niet langer elke poging om het te houden in. Je hebt ook begonnen ratings van de tien te geven! Het is niet een van de vreemdste dingen paren doen?

10. likken

De eerste keer dat ik zei dateert, was je bang om elkaar zelfs aanraken.

Maar dan heb je gebroken door de angst en aangeraakt.

Dan heb je omarmd.

En toen kuste hij.

Tot slot, je maakte liefde. Aww.

En nu dat je samen bent als een lange-termijn relatie, ook likte elkaar.

Yup, net als een paar honden, paren hou gewoon van elkaar te likken. Er is een wetenschappelijke verklaring voor deze uiterst vreemde zaak; In plaats daarvan, het is gewoon iets wat we voel me verplicht om te doen. We zien onze partners, we beseffen dat we van ze houden en vinden ze warm, en we hebben het gevoel dat ze likken.

Hey, het is grappig, bruto en sexy. Allemaal op hetzelfde moment!

En vreemd.

Kent u andere vreemde dingen koppels doen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha