Sunsilk Keratinology Protective SprayZeer hydraterende en beschermende Spray Well - geeft Kapsalon kwaliteit !!


Glad, zijdeachtig en glanzend - Wie niet perfect haar willen? Nou, sommige zijn van nature gezegend met het, terwijl veel moeten proberen echt moeilijk om die perfecte vlechten krijgen. Met behulp van warmte styling producten is een manier om stijlvol haar te krijgen. Maar het gebruik van deze producten kunnen onze lange termijn haar schaden. Een van de producten die ik gebruik om haar te beschermen tijdens het stylen is de Heat Protector Spray Sunsilk Keratinology.

Productomschrijving:


De Protector Spray Sunsilk Keratinology warmte is een product voor slechts haarverzorging, die helpt om haar te beschermen tegen kroezen en schade veroorzaakt door hitte styling tools.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 400-180 ml

Ingrediënten Lijst:

Water, alcohol Denat, tert-butylalcohol, Fragrance, dimethicon Laureth-23, DI-CI2-15, Pareth-4 fosfaat, Triethanolamin, methylparabeen, propylparabeen, zetmeel Hydroxypropylcellulose trimoniumchloride, natriumbenzoaat, natrium lactaat, natriumchloride, ureum , Steartrimonium Chloride, isopropylalcohol, diglycerine, citroenzuur, ethylhexylmethoxycinnamaat, butyl, Lysene hydrochloride, threonine, serine, Argnine, Gehydrolyseerde Keratine, fenoxyethanol en kaliumsorbaat.

Indicaties voor gebruik:

  • Breng aan op droog of vochtig haar voor hitte styling.
  • Gebruik het dagelijks om haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door hitte styling tools.

Mijn ervaring met Sunsilk Keratinology Heat Protector Spray:

Ik hou van de verpakking van dit product. Het is in een lange dunne plastic container beige met een spuitmond die is aangebracht aan de bovenzijde. Het mondstuk sprays een fijne nevel van het product wanneer het wordt ingedrukt. Het is zeer effectief en gelijkmatig bedekt de haren met het product. Ik haat het toepassen van serums haar met haar hand omdat het leidt tot een ongelijke toepassing en veel product afval. Zo, dit mechanisme spray is de perfecte oplossing. Het enige nadeel is de ondoorzichtige houder, waardoor het moeilijk om te weten wat het product blijft. Over het algemeen, de verpakking is zeer elegant, maar zeer praktisch.

Ik heb lang haar om haar middel droog en kroeshaar dat is heel moeilijk te beheren. Ik heb veel korte, krullende haarlokken op het voorhoofd, dat maakt mijn gezicht er rommelig. Ik daarom rechtzetten deze uitbarstingen kant met behulp van een stijltang na elke wasbeurt het haar. Helaas, het veelvuldig gebruik van ijzer straighten links van mijn haar voor en ziet er saai en dood. Toen ik hoorde van deze warmte bescherming spray, was ik meteen geïnteresseerd, het de perfecte oplossing voor mijn problemen haren leek! Dit product is in feite een vloeistof met een zeer dunne, bijna water uitziet. Na elke wasbeurt het haar, ik wijs mijn vochtige haar in twee delen en spuit een royale hoeveelheid van deze vloeistof over je haar, met bijzondere aandacht voor het gebied in de buurt van mijn voorhoofd. Rechtzetten dan een deel van het haar en vouw de rest.

Ik merkte een significant verschil in mijn haar textuur na het gebruik van dit product voor ongeveer drie maanden. Biedt aan al haar schulden en laat haar op zoek glad en glanzend, zelfs na het gebruik van de instrumenten voor warmte-styling. Het beschermt ook uw haar tegen beschadiging in de processen van de hitte styling. Het daadwerkelijk zeggenschap en temt pluizig haar en fly-away in de buurt van mijn tempel gebieden en het voorhoofd. Door zijn dunne consistentie, is zeer licht op mijn haar en niet verzwaren, zelfs toen ik bestrooi royaal. Gebruik geen residu op mijn haar en hoofdhuid niet verlaten en maakt het haar vettig, zelfs na 2-3 dagen na het aanbrengen. Het ruikt goddelijk, als een high-end product extreem haarverzorging. Het heeft een frisse citrus geur die blijft hangen op mijn haar, zelfs na het gebruik van mijn stijltang en zorgvuldig maskeert de geur van mijn 'haar net gestreken'.

Hoewel 180 ml van het product lijkt misschien niet veel, ik duurde drie maanden bij regelmatig gebruik (3 keer per week) en zal waarschijnlijk langer duren.

Kortom, ik ben neer te zetten de voor- en nadelen van het product hier.

Pro:

  • Sproeikop helpt ook bij het aanbrengen van het product.
  • Beschermt het haar tegen beschadiging tijdens hitte styling.
  • Het maakt het haar zacht en glanzend.
  • Duurt erg lang, zelfs bij regelmatig gebruik.
  • Licht in textuur en absoluut geen vet.
  • Zeer aangename geur.

Tegen:

Ik kan niet denken van een!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha