Subtiele make-up Tutorial Smokey Eye Summer DayDe zomer is hier en zo is de zon. Het is een tijd om achterover te leunen en te ontspannen, maar de partijen en het plezier stopt en nooit nooit. Dus hier is een eenvoudig oog make-up look die goed zal gaan met de zomerzon.

U kunt dit aspect sport gedurende de dag. Je hoeft alleen maar de kleuren en tinten goede te kiezen. Dus laten we snel zien wat zijn de dingen die we nodig hebben voor deze zomerse dag subtiele oog make-up eenvoudig en elegant.


Je hebt nodig:

  • Een concealer en foundation
  • Een compacte gezicht
  • Oogschaduw (noodzakelijk kleuren zilver, roze, rood en houtskool/zwart)
  • Potlood Eyeliner Black
  • Liquid Eyeliner
  • Kajal/zwarte coating
  • Mascara
  • Lash Curler
  • Lash Comb

Stap 1:

Op oogleden schoon is, concealer en foundation. Volg het met een compact voor een perfecte textuur.

Stap 2:

Solliciteer zilveren oogschaduw over de hele deksel zonder dat extensies. Vermijd het gebruik van een zilverkleur omdat het een zeer glanzend uiterlijk ingekapseld gepolijst welke niet geschikt overdag zomer.

Stap 3:

Breng de roze oogschaduw, bij voorkeur nog in de ondoorzichtige vorm en passen op het uiteinde van de klep en het uiteinde in de vorm van een overhemd. Strekt zich niet uit.

Stap 4:

Neem de schaduw kolen ogen en gebruik maken van het einde van de buitenste kap. Bedek de roze oogschaduw, maar gewoon gebruik maken van het uiterste einde en uit te breiden een beetje 'om een ​​staart extensie shirt te maken.

Stap 5:

Gebruik zilver highlighter op voorhoofd botten en neus oog gewricht. Volg met een coating die langs de wimperlijn matige vorm en aan het einde van het deksel om een ​​blow-up geven, maar weinig zodanig dat de coating loopt van de onderkant voldoen niet aan. Dit vind oog maken geopend, dan vind gesloten oog dat niet voor de dag kunnen zijn.

Stap 6:

Follow-up met een mooie mascara op de bovenste wimpers in een top-down en gevormd in een zig-zag manier op de onderste wimpers.

Stap 7:

Kam de overtollige mascara met een kam wimpers.

Stap 8:

Gebruik een krultang curling toegevoegd indien nodig.

Stap 9:

Hier de dunne zomerse dag make-up Smokey ogen uiteindelijke uiterlijk.

Ik hoop dat je deze zomer oog make-up les vond en zal dit eens te proberen zeker geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha