STYLE 5 tips over hoe om JURK FLIRTY MAAR NIET TRASHYSTYLE 5 tips over hoe om JURK FLIRTY MAAR NIET TRASHY

Het spreekt vanzelf dat flirterige is goed, maar niet afval, tenzij je in een spel en je karakter vereist. Maar waar we de lijn tussen plagen en trash tekenen? Nou, omdat flirten is een soort van gedrag, het simpele antwoord is dat wat je draagt, het is allemaal in de houding, ogen, glimlach en aanraking. Maar vaak hebben we de neiging om te kleden in overeenstemming met ons gedrag, dus we willen niet alleen kwaad, maar flirterige blik handelen. En 'hier dat de lijn tussen plagen en vuilnis wordt het moeilijk om te zien. Hier zijn een aantal beperkingen die je nodig hebt om op te slaan, als u wilt vermijden kijken, goed, goedkoop en makkelijk.

1. Presentatie van merchandise

We hebben ten minste een deel van ons lichaam dat we meer willen. Er is absoluut niets mis met het bewijs van dit deel, maar onthullen bij elke gelegenheid die je hebt niet echt stijlvol en elegant, is afval. Laten we zeggen dat je grote borsten. Zeker van zijn dat dit kan worden gezien alles wat je draagt ​​- misschien met uitzondering van de dikte, twee maten te groot truien, maar als je je voelt flirterige zullen deze niet dragen, wil je? Als je een stevige, omlaag appelvormige, je echt niet nodig om deze te markeren met een rok of supermini leren broek te strak elke keer dat je naar buiten. Dit alles, natuurlijk, betekent niet dat je moet verbergen van de beste delen, alleen maar omdat je bang bent je trashy kijken bent. Het gaat allemaal over het doen met een zekere mate, dat is alles.


2. lengte en vorm

Er zijn bepaalde soorten rokken die alleen lijken goed op zeer jonge meisjes en de mini is een van deze types. Maar zelfs als je jong bent en hebben supermodel benen, een strakke rok die je zou kunnen verwarren met een riem is niet smakelijk. Lengtes Dij zijn prima voor een speciale gelegenheid en niet elke keer dat je gaat zitten maken of op te staan ​​dat iedereen een goede kijk op uw ondergoed, het maakt niet uit kan krijgen hoe stijlvol het. Dan is er de vraag hoe dichtbij en hoe strak het is verleidelijk prullenbak. Als je niet vrij in uw rok kan lopen, dan is het zeer waarschijnlijk het ras prullenbak, zo simpel is het. Vergeet niet, je wilt wijzen op de formulieren, doe de neus van de mensen niet te wrijven in, toch?

3. Diepte

Laten we praten een beetje decolleté ', oké? Hoe diep te diep is een van de vragen die u moeite bij het kiezen van een flirterige jurk voor een feest kan zijn. Om te beginnen, het is niet veel diepte als de vorm van de hals van de jurk. Een diepe V is prima, zolang niet al te groot. Fijne Een brede V's, zolang het maar niet te diep. Met andere woorden, als uw hals bloot het bovenste deel van uw buste gebied, zonder dat u het risico alles om een ​​goede blik op haar tieten te krijgen elke keer dat je bocht iets naar voren, dus het is ok. Als je naar de diepe V, ervoor te zorgen dat niet de helft van je borsten doet bloot te leggen, maar alleen je decollete en een beetje 'vlees. Verleidelijk is aantrekkelijk, maar mannen als een beetje 'mysterie. Hetzelfde geldt voor kleding zonder back oa. Een laag uitgesneden jurk is een zeer verleidelijke en koket, maar zorg ervoor dat de backless niet bodemloze geworden.

4. Stoffen

Het slechte nieuws is dat zelfs de beste stoffen kan worden gebruikt om een ​​jurk trashy creëren. Het goede nieuws is dat dit een zeldzaam geval, omdat de ontwerpers respecteren de gevoelige weefsels waarmee ze werken. Hoogwaardige stoffen zoals zijde, satijn en enkele mooie soorten wol, bijvoorbeeld, zal klasse en stijl toe te voegen aan je outfit, maar als uit weefsels van slechte kwaliteit, kan het allemaal kijken vrij trashy. Wat meer is, fijne stoffen hebben de neiging om veel meer omhullende figuur dan die van slechte kwaliteit zijn, en dus brengen van uw beste delen veel beter, zonder dat het te onthullen. Het is waar dat de high-class stoffen en kleding gemaakt door de kosten aanzienlijk meer dan de meesten van ons kunnen veroorloven op een regelmatige basis, maar hier is het ding - er is geen noodzaak om je garderobe te vullen met kleding alleen . Ga voor een paar klassieke ontwerpen flirterige - de little black dress of een verscheidenheid is een must voor elke vrouw - en het gebruik van andere dan draaien ze in verschillende kleren accessoires. Dit zal niet te veel kosten en zal dat doen als de tijd komt, kijk je heel flirterig en plezier, in plaats van wanhopig op zoek naar aandacht.

5. Niet liegen

-Splitsing verbeteren bh's en overvolle, het vormgeven van ondergoed, en ga zo maar door ... Gebruik ze verstandig, wat betekent dat niet proberen om radicaal te veranderen de vorm van je lichaam. Het doel van deze leiders is om je rondingen te verbeteren, ze geven je niet een figuur nooit tevoren. De leugen zal komen vroeg of laat branden. Bovendien, door het martelen van het lichaam veroorzaakt ongemak en er is niets kwaad over de fysieke ongemak, omdat het laat zien altijd. Hetzelfde geldt voor de schoenen, onder andere. Stiletto's, platforms, neem uw keuze, maar zorg ervoor dat je kunt lopen in hen, niet alleen verblijven in hen. Welke stijl je ook kiest, het sleutelwoord is dun, niet opzichtig.

Elke andere tips over hoe je de stijl flirterige, maar niet trashy kleden?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha