Stunning minder Zware Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sDraag oog make-up op de bodem van de ogen kan een prachtig effect op je uiterlijk te bieden. Afhankelijk van de keuze van de techniek en de kleur, kunt u effecten produceren verschillende ogen. Wil je deze truc verschillend en uniek voor uw ogen proberen? Dan bent u op de juiste plaats, kun je iets eenvoudig, maar genoeg te creëren. Dat is een zware bodem oog make-up look omgekeerde, dat zich meer richt op de onderste wimperlijn, terwijl het gebied van het ooglid dunne wordt gehouden. Lees de tutorials die u kunnen helpen alleen die ogen te bereiken.

Geleidelijke Tutorial van zware bodem Eye Make-up:

We beginnen met oog make-up:


Stap 1: Prep uw ogen en oogschaduw op de oogleden

Begin met het aanbrengen van een oog primer om te voorkomen dat oogschaduw kreukt. Vervolgens breng een oogschaduw glanzend geel goud voor het gebied van het ooglid. Licht brengen ook naar de binnenste hoek van je ogen. U kunt uw oogschaduw borstel lichtjes bevochtigen met water om rijke intensiteit van de kleur van de oogschaduw te bouwen. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme Tanjore Rush voor goud gele oogschaduw.

Stap 2: Het centrum van het Lash Effect Bottom Line

Breng een glinsterende aqua blauwe oogschaduw in het midden van uw bodem van het oog, de onderste wimperlijn. Hier, ik gebruikte oogschaduw Miss Claire voor de aqua blauwe oogschaduw.

Stap 3: Vul de onderste wimperlijn Line horloge

Dan, breng dan een glinsterende paarse oogschaduw aan de buitenste hoek van je onderste wimperlijn. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme Tanjore Rush voor de paarse oogschaduw. Dep het product sweeping bereiken maximale kleurintensiteit.

Stap 4: geef een illusie van grotere ogen

Gebruik een schone kwast en voorzichtig mengen oogschaduw voor een perfecte afwerking. Als de oogschaduw op ooglid gebied verdwijnt, kan je weer opnieuw toepassen om een ​​goede kleurintensiteit te krijgen. Hier, nogmaals ik heb goud gele oogschaduw gebruikt en paste het in het hele ooglid. Dan gelden dezelfde goudgele binnenste hoek van het oog aan het licht van de ogen en geven de illusie van de grote ogen. Hier nogmaals gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme Tanjore rush naar goud gele oogschaduw.

Stap 5: Mix en diverse kleuren past oogschaduw

Dit is de belangrijkste stap in dit aspect truc. Neem een ​​matte bruine oogschaduw in een fusie of oog vouw borstel make-up en beginnen met het verspreiden van de blauwe oogschaduw, paars en goud toegepast op de onderste wimperlijn. Niet strikt te vegen, maar altijd onthouden om beleefd te zijn en niet om elke kleur van het ooglid te verwijderen als het misschien modderig en saai uitzien. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Elf in de dag op het strand voor de matte bruine oogschaduw. Dan, neem een ​​matte zwarte oogschaduw en breng het aan de buitenste hoek van het oog. Alleen te ingebracht in een hoek en niet mee te paars. De zwarte oogschaduw zal bijdragen aan het creëren van een zachte smokey look voor je make-up onderste ooglid. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Oriflame Marcel voor de matte zwarte oogschaduw.

Om de ogen te benadrukken en aandacht vestigen op de vitaliteit van de oogmake-up, verwijder eventuele val outs van oogschaduw. Neem een ​​schone doek, reinig het gebied onder de ogen en gebruik maken van een volledige dekking concealer om je ogen te fleuren. Hier gebruikte ik de concealer Kryolan Derma Camouflage. Dan, lijn je ogen om je ogen te definiëren. Ik heb een omgekeerde winged eyeliner kijken zacht aspect zware bodem te houden voor oog make-up. Als je graag dunne kijken, dan kun je gaan voor een normaal aspect eyeliner. Om de look zware bodem te maken, trek je een driehoek op de buitenste van de onderste wimperlijn en vullen.

Maak de look af met mascara en oog op de waterlijn van het oog om je ogen te definiëren. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Kajal en Loreal Million Lashes Mascara.

En je bent klaar!

Het is niet gemakkelijk om dit zware make-up oog onderaan in slechts 5 stappen te bewijzen? Als u wilt nemen een pauze van reguliere smokey oog kijkt of als je een beginner bent in make-up en je wilt iets fundamenteels te proberen voor je ogen, dan is deze look werkt goed voor u. Voel je vrij om je ervaringen te delen in de commentaren hieronder. We zouden blij zijn om de antwoorden te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha