Stunning Makeup Tutorial Wit en zwart Eye - Met gedetailleerde stappen en foto'sIk ben verveeld opnieuw en opnieuw dezelfde kleuren te proberen! Ik weet zeker dat je bent ook! Ik experimenteer graag, immers, wat is het leven zonder enig risico? Dan bent u spel voor iets anders en ambitieus? Laat Chuck alle kleuren en ga terug naar de basis. Ja, de klassieke zwart-wit kleuren! Een volledige make-up te kijken met behulp van kleur alleen in zwart-wit? Nou, ik ben niet proberen om te zetten in kleine 'schoonheid gestreepte! In feite, met dit bijzondere project, kun je net uitgegroeid tot de toast van het seizoen! Klinkt onwaarschijnlijk? U gelooft het beter! Vandaag heb ik een unieke oog make-up met oogschaduw kleuren zwart en wit gemaakt.

Black And White Eye Make-up Look Tutorial:

We beginnen met de tutorial oog make-up:


Stap 1:

Start hydrateren de gevoelige gebied rond de ogen met een oogcrème. Dan, breng dan een crème of vloeibare concealer onder de ogen om donkere kringen en pigmentatie te verbergen. Set met een losse poeder om plooivorming van het product te voorkomen. Ik gebruikte de concealer Kryolan en Lakme Gezicht Stylist Compact Powder voor deze stap.

Kies een romige zwart oogpotlood en breng het aan de binnenste en buitenste hoeken van je oog. Deze stap moet niet zo schoon zijn als we later zouden vlekken. Hier heb ik het drama Maybelline Gel Liner in het zwart. Het is beter om een ​​romige formule te gebruiken in deze fase omdat het zal helpen bij het eenvoudig mengen van het product.

Stap 2:

Neem een ​​scrub borstel of een potlood kwast en meng voorzichtig kohl toegepast in de vorige stap. Laat de kajal naar het midden van het ooglid niet trekken, alleen langzaam vervagen de randen van kohl. Als u niet beschikt over een scrub borstel, kunt u een watje gebruiken voor deze stap.

Stap 3:

Kies een grijze matte zwarte oogschaduw en breng het over de kohl vlekkerig. Pat oogschaduw zachtjes zonder vegen, zoals u gewoonlijk doet. Als u wilt de kleur oogschaduw te intensiveren, kunt u ook genieten van de borstel lichtjes met water.

Stap 4:

Solliciteer glinsterende witte oogschaduw op het midden van het deksel beweging van de ogen. Als u wilt dat de oogschaduw pop te maken en lijken levendige, kunt u een basis van romige witte gelden voor het aanbrengen van oogschaduw. Dan, breng dan een donkere matte zwarte oogschaduw aan de binnenste en buitenste hoeken van de ogen. Ik gebruikte de Kryolan matte zwarte oogschaduw om dit recht stap te krijgen.

Stap 5:

Dan, neem een ​​borstel mengen oogschaduw zacht en glad de randen van de oogmake-up. Gelden dezelfde glanzende witte oogschaduw om de innerlijke traanbuis en een derde van de onderste wimperlijn. Dan gelden dezelfde matte schaduw blauw oog naar de rest van de onderste wimperlijn. Breng balans, zal deze stap de look compleet oog make-up look. Dan, breng dan een zachte witte oogschaduw in een matte of glanzende formule om de wenkbrauwen aan uw ogen. Ik gebruikte een witte matte oogschaduw palet oogschaduw 144 Elf om de perfecte look te krijgen.

Stap 6:

Lijn uw ogen met zwarte eyeliner vloeibaar. U kunt dik of dun lijn volgens uw voorkeuren. Krul dan je wimpers met mascara om de look oog make-up te voltooien.

Niet een zebra met een stuk van de verbeelding! Als u de stappen goed te volgen, zult u zeker uitzien als een feestbeest! En met een beetje zwarte jurk, u het feest rock! En niet alleen rood-bruin en saai classics-zoals jij! Dus, bent u klaar om de stad rood met wit en zwart oog make-up te schilderen?

Hebt u deze tutorial nuttig? Probeer deze techniek make-up en kom niet terug als je vragen hebt! We zijn altijd blij om u te helpen uw allerbest uitzien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha