Strijken Cream - De Top 18Laten we eerlijk zijn, steil haar is meer dan alleen een rage deze dagen. Ze sieren en complimenteren je kleding als niets anders. Het beste deel is dat het er goed uitziet met alles. Steil haar is bijna als een must-have accessoire nu. In de afgelopen tien jaar is bijna een plaats gevonden, zoals de kapsel standaard voor de meeste vrouwen over de hele wereld.

Voor de meeste vrouwen, begint als een incidentele zaak in eerste instantie. Maar als je eenmaal begint met het verschil het maakt om uw persoonlijkheid zien, besef je hoe belangrijk het is om je haar steil te stylen en begint de saga van gebruik crèmes haar rechttrekken dus. De juiste crème voor rechttrekken haar is even belangrijk als moeilijk. Een crème mis kan het haar onherstelbaar beschadigen.


Dus we dachten dat we je zou helpen met onze eigen lijst van crèmes voor haar ontkrullen. Dit artikel presenteert de top 15 van haar rechttrekken crèmes voor u om uit te kiezen. Dus lees verder voor meer informatie over de verschillende crèmes te leren om haar recht met hun positieven.

Beste Strijkservice Cream - Top 18:

Streax Pro Hair Straightener Cream Intense:

Dit product heeft eigenlijk aan u zijdeachtige, gladde, rechte sloten geven na gebruik. Geleverd met een aantal siliconen oplosmiddelen die helpen om steil haar te krijgen en laat haar later meer beheersbaar. De crème is waterafstotend en dus houdt de blik meteen voor een periode langer dan de meeste andere crèmes voor haar ontkrullen.

Wellastrate Intense Straightening Cream:

Dit product heeft een nieuwe kationische formule die structureel sterker verzekert. Het wordt geleverd met een complexe hydro-safe die helpt haar vocht vasthouden voor een goede lange tijd. Het helpt ook droog haar. En 'speciaal dermatologisch getest op compatibiliteit met de huid.

Cyno strijken Cream:

Een uniek kenmerk van het product is dat het dringt door de binnenste as van je haar en dan rechtzetten, geeft vorm en kracht om haar. Je verandert de structuur van het haar van diepe infiltratie.

Marc Anthony echte professional Gewoon Straight Straightening Cream Intense:

Dit product wordt verbeterd door het gebruik van siliconen en zijde vezels. En 'geen alcohol en is geperfectioneerd onder toezicht van gerenommeerde kapper, Marc Anthony. Het wordt geleverd met een speciale formule die helpt af te weren zweet en voorkomt schade door hitte.

L'Oreal Paris Studio Line Silk Als je haar krullend minder dan mild. Ga voor de sterkere variant als je haar is krullend. Het pakket wordt geleverd met een rechttrekken room en een neutralisator die gemakkelijk te gebruiken zijn. Het geeft het haar pin recht voor twee maanden en controleert kroezen effectief.

1 Matrix Natural-Soft Dienst Straight :

Proces van het rechttrekken haar leidt tot haarbreuk; het houden van dit punt in gedachten Matrix gelanceerd 'Matrix Natural Soft Straight-Service', welke ingrediënten anti-breuk bevat. Verleidelijk is het niet? Naast het geven van je poker steil haar, het maakt hen ook zacht, glad en glanzend. Dit is de beste permanente haar rechttrekken crème die je kunt vinden.

Dat waren dus de top 15 haar rechttrekken crèmes die je kunt proberen.

Hoe de zorg voor rechtte haar thuis?

We zijn het eens dat steil haar is de noodzaak van het uur van deze dag, maar weer vergeet niet, dit is niet natuurlijk, het is kwetsbaar. Onmiddellijk na het hebben van een sessie rechttrekken, uw kapper u advies over hoe te verzorgen van je haar vers gestreken. Deze instructies zijn bedoeld om te worden gevolgd voor de verzorging en onmiddellijke onderhoud.

Als u kiest voor rechtgetrokken haar, als het is om haar permanent of tijdelijk rechtzetten met een rechttrekken crème, je moet echt goed nazorg nemen. Hier zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden na het rechtzetten haar. Deze dingen moet in gedachten worden gehouden voor de langdurige zorg van uw haar.

Strek je haar maakt het broos. Dus beseffen het belang van diepe conditionering. Olie je haar regelmatig. Dit zal helpen om de haar en het voeden van de bodem.

Was je haar altijd grondig en gebruik een conditioner ook. Dit zal u helpen om een ​​gezonde hoofdhuid onderhouden en te reinigen en andere haarproblemen op afstand te houden.

Ga niet in om recht te vaak, omdat ze niet je haar te beschadigen.

U kunt ook gebruik maken van een leave-in conditioner te verzorgen van je haar.

Gebruik altijd een grove kam om het haar te ontwarren.

Gebruik geen shampoo gebaseerde chemische-hard en andere haarproducten.

Gaan voor haar spa, minstens een keer per maand.

Je haar is al doorgegeven via de warmtebehandeling voor het strekken, dus vermijd het gebruik van föhn als je kunt. Vermijd alle haarproducten van verwarming voor je haar.

Vergeet niet, haar producten voor het haar rechtgetrokken worden gemaakt voor een reden. Gebruik alleen producten voor rechtte haar. Zou volstaan ​​uw behoeften en helpen u verzorgen.

Als u van plan bent om een ​​andere behandeling haarkleuring nemen, zorg ervoor dat uw persoonlijke kapper te raadplegen. Dit zal u helpen erachter te komen of je nu moet gaan voor het of wachten.

Haar rechttrekken doet zeker veranderen de manier waarop een persoon eruit ziet en verandert zijn/haar persoonlijkheid drastisch. U kunt uw haar recht te houden voor een langere tijd als je goed te beheren. Je nodig hebt om je haar zo veel als mogelijk te houden. Als u niet in staat om dit te doen, zult u niet alleen eindigen je haar verliest meteen snel, je kan andere haarproblemen nodigen ook. Behandel het haar met de grootste zorg.

De kwaliteit van de chemicaliën die in het strijken wordt verbeterd in een zeer korte tijd. Maar nog steeds hebben speciale zorg nodig. Dus, met deze eenvoudige tips en voorzorgsmaatregelen, kunt u uw haar te houden rechtgetrokken. Het zou nuttig zijn om je haar op de lange termijn te beschermen. Het zal ook helpen veranderen van de negatieve effecten van chemische stoffen op je haar, waardoor een langere levensduur en helpt haar natuurlijke textuur en de kwaliteit te handhaven.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Als u hebt gebruikt een van deze producten, of een ander soortgelijk product, deel uw ervaring met ons. We zouden graag uw opmerkingen en meningen hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha