Stof die je kunt doen Kussens Out Of?Als u op zoek bent naar een ander soort stof om kussens te maken, overwegen verder te kijken dan katoen en navigeren door de verschillende modellen, kleuren en de textuur van chenille, zijde, hennep of fluweel. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van elk moment stof kussens; zachtheid en het uiterlijk van de twee meest populaire redenen voor de keuze van een specifiek materiaal.

Chenille

Chenille stof wordt vaak gebruikt bij het maken van decoratieve kussens. Dit is een economische en makkelijk te naaien, waardoor het een populaire keuze bij het maken van kussens. Chenille is elastisch, zacht en fuzzy. Het stof kan worden verminderd, dan wassen voor het snijden en naaien elkaar. Sinds de chenillestof is samengesteld uit plukjes die zijn opgegroeid op het oppervlak tot een verhoogd patroon te maken, wordt voorzichtig snijden aanbevolen bij het vormgeven van het kussen. Een goed oog is nodig bij het snijden van het patroon recht te houden en op zoek naar aantrekkelijk. Andere elementen die gewoonlijk zijn gemaakt van geweven chenille badjassen en spreien vanwege zijn zachtheid.

Silk

Silk heeft een reputatie van luxe en sensuele, dus gebruik de tijd zijden kussens zal elke ruimte een warme, uitnodigende gevoel geven. Absorbeert vocht, zodat je koel in de zomer en warm in de winter voelen. Vanwege zijn vermogen om vocht te absorberen, kan zijde gemakkelijk worden geverfd in verschillende kleuren om elk interieur passen. Zijde is sterk en duurzaam, zodat liggend op kussens gemaakt om te voorkomen dat het materiaal te beschadigen. Zijden kussens kan worden gewassen met de hand of de machine gewassen worden, maar drogen in een elektrische droger wordt niet aanbevolen.


hennep

Als u op zoek bent naar een sterke resistente stof om uw kussens op te maken, kunt u overwegen om de voordelen van het gebruik van hennep weefsel overwegen. Hennep wordt beïnvloed door water dus het is het ideale materiaal om te gebruiken voor kussens die buiten op een terras of veranda zal blijven. Hennep is zachter dan katoen en duurt twee keer zo lang. Vergelijkbaar met de aanraking als linnen, hennep is een goede geleider van warmte en de stof zelf is fris wanneer gebruikt om kussens te maken.

Velvet

Velvet is een sterke stof die duurzaam is wanneer gebruikt om kussens te maken. Het is gemaakt met een duidelijke, zachte look. Er zijn verschillende soorten fluweel die kunnen worden gebruikt om kussens maken; gesneden, gebroken, en crèmes zijn de meest gebruikte met gordijnen en andere interieur ontwerpen. Velvet is warm, verward, pletten, waterbestendig en dik. Het is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen, het verstrekken van veel opties als bijpassende meubels. Als een vlek op het fluweel materiaal, gebruik dan een vochtige doek en droog het gebied met warm water om de vlek te verwijderen of gewoon de kussens van een stomerij.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha