Stijlen House WindowAls je het bouwen of verbouwen, heb je tal van opties in het venster stijlen thuis. Afhankelijk van de behoeften van de ventilatie, de stijl van uw huis en de architectonische voorkeuren, er zijn raam stijlen die uw huis past. Voor een, kunt u kiezen voor dubbele of driedubbele beglazing en een reflecterende coating, maar wat je kiest is niet alleen om uw rekeningen te verlagen of op te slaan de meubels - weerspiegelt uw smaak en het ontwerp van uw huis.

Single of Double-Hung Windows

Deze ramen schuif verticaal geopend. Op een enkel uitzetraam, meestal alleen het onderste frame, dat het kader van de bril vormt, opent naar boven, terwijl de bovenste vleugel is gefixeerd. Op een dubbel uitzetraam, beide deuren glijbaan, waardoor u de mogelijkheid om het venster te openen vanaf de boven-of onderkant. Dubbel-hung ramen zijn de meest populaire vorm van venster, volgens hgtv. Afhankelijk van het merk, kan het frame worden verwijderd, gedraaid of gekanteld voor het reinigen.

Schuiframen

Schuiframen zijn de horizontale versie van de single-en double-hung. Een frame is vast, terwijl de andere dia horizontaal in een scrolling venster, terwijl beide lijsten kunnen in ramen bewogen dubbele openslaande deuren.


Casement Windows

Openslaande ramen hebben scharnieren aan de zijkanten en meestal open voor de buitenwereld. Hoewel sommige veranderingen kunnen worden opengeduwd openslaande ramen open een handvat aan de elleboog. Dit type venster is volledig open voor ventilatie en het gemak van schoonmaken.

Luifel en Hopper Windows

Tent ramen scharnieren aan de bovenkant open naar de buitenzijde onder door aan een handvat. Het openen van de bodem, het raam beschermt elke regen van binnen nat wordt. Hopper ramen hebben scharnieren aan de onderkant en open voor de buitenwereld aan de top. Deze worden vaak gebruikt voor extra ventilatie boven een deur of een venster, waarin de opening wordt afgeschermd van de dakrand van het huis.

Louvered Windows

Ramen met luiken, ook wel jaloezie ramen, hebben meerdere lamellen van glas in het frame bevestigd met metalen clips. De lamellen van glas openen en sluiten in koor wanneer u het handvat. Deze zijn goed voor de ventilatie, maar niet erg goed afdichten en zijn energie-inefficiënt en niet erg veilig, volgens de website van de California Energy Commission.

Bay en Bow Windows

Beide soorten projecten uit de muur van uw huis, met het centrale paneel van het venster parallel aan de muur. Erkers hebben drie ramen, centrale venster geflankeerd door ramen bevestigd onder een hoek aan de muur van het huis. Boog ramen hebben meer dan drie delen, het creëren van een meer gebogen look. De ramen van het centrum zijn meestal permanent bevestigd, terwijl de zijdeuren zijn openslaande ramen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha