Stijlen CompleTrio Gemakkelijk System WeavingDe CompleTrio eenvoudig weven systeem door Lord en Cliff heeft de stijl en de kleur van het haar makkelijker. Gebruikers kunnen het gehele proces te voltooien in drie fasen. De haarlagen, gemaakt van synthetisch haar, haar snap aan bestaande klanten zonder lijm of hete ijzers. Het systeem biedt een keuze van stijlen en kleuren, en klanten kunnen verschillende stijlen te proberen, zonder de noodzaak om naar een salon voor een nieuw kapsel. Het doel van het ontwerp van het systeem is eenvoudig weven helpen klanten plaatst de haarstukjes op hun haar in minder dan een minuut.

Bob

De CompleTrio Gemakkelijk Weaving System heeft drie bob kapsels. De "onevenwichtig" bob kapsel komt in het roze, rood, blond, blauwe en mango. De klassieke bob is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een korte, gladde vacht van haar. De stijl bob China is een rechte bob stijl en is verkrijgbaar in blond, roze, blauw en rood.

Curl

De CompleTrio Gemakkelijk Weaving System biedt ook gelaagd haar gekruld in een waaier van stijlen en kleuren. Krul stijlen omvatten korte stijl veer-curl, schouderlang stijl digitale-curl, schouder-golflengte super vochtig en de laag van de spiraal krullen haar op schouderlengte.


Combo

Deze stijl van CompleTrio Makkelijk Weaving systeem uitgerust met een hoofd knuffelen blik verplaatst naar de kroon en schouderlang steil haar op de rug.

Law

Deze stijl CompleTrio Gemakkelijk Weaving 12-tot-14-inch dik, steil haar lagen lang, lang 12 tot 14 centimeter en in een waaier van kleuren. Een andere stijl heeft rechte lange haren lagen 8 tot 10 centimeter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha