Stijl Evolutie Van Vidhya BalanDrab naar fab!

Niet alle de moed hebben om de onconventionele weg te gaan. Vooral als het gaat om Bollywood! De industrie heeft zijn eigen set van definities onuitgesproken. Definitie van wat een actrice eruit moet zien, zijn figuur, zijn stijl, verzorging, alles. Maar weinigen hebben de moed onconventioneel te zijn. VidyaBalan is zo'n actrice. Hij had de moed om de weg minder reisde nemen. Vandaag de dag is ze bekend om haar expertise en haar mode. Maar dingen waren niet hetzelfde toen hij het veld. Hij werd geconfronteerd met veel baksteenpuin vóór het bereiken van de top van haar is. Haar gevoel voor mode werd ondervraagd in meer dan één manier, vooral na zijn film Kismet Connection en Heyy baby. Echter, als actrice kwam met veel fijnere beste manier latere stijl. Iedereen, van ontwerpers, bestuurders, collega-acteurs, film fans en de critici zijn allemaal gaga over zijn stijl.

Laten we terug gaan in de tijd reizen en kijken naar de evolutie van de stijl diva van saai naar fab.

Parineeta

Hier is een still uit succes Vidya Parineeta van de film. Hij speelt de typische Bengaalse ladyin film. En onze schoonheid lijkt elke beetje karakter. Het doet volledig recht aan de rol en de look. Vidya is een perfecte Indiase schoonheid en de look net toegevoegd aan haar beroep. We vonden het geweldig.


Kismet Konnection en Heyy kindje

Zijn volgende releases waren Heyy baby en Kismet Connection. Vidya speelde het karakter van een jonge vrouw in beide films. Maar hij kreeg veel kritiek van critici van de mode. Ze was nodig om het uiterlijk van een meisje moderne stedelijke sport. De ontwerper deed draag veel A-liner en snijdt Rijk. En zoals we allemaal getuige, niet veel voor zijn fan volgende te doen. Waarnemers bekritiseerd zijn stijl jammerlijk en al snel Vidya was de haat-lijst.

Paa

Het talent kan nooit worden onderdrukt. Als je iemand door de verkeerde parameters (lees mode) oordelen, zou de juiste zijn (lees uitstekende acteerwerk van Vidya) nog oppervlakte up. Dus net als de modepolitie schreef Vidya off verraste ze ons met Paa! Hij speelde een jonge moeder prachtig. De dame droeg een blik verfijnd en elegant. Haar garderobe voor de film was een perfecte combinatie, variërend van schoudertassen voor sari's arty! Dit was een tijd waarin mensen namen echt goede plek voor haar.

Ishiqiya

Tot volgend wasIshiqiya tegenover de veteraan Naseeruddin Shah en Arshad Warsi veelzijdig. Madonna stapte naar de weg sari's gedrapeerd in een rustieke! Deed meer dan recht aan het rauwe karakter van een vrouw liggend landelijke oud een jongen en jong tegelijk. Veel modeliefhebbers nog steeds enthousiast over deze look van haar.

Niemand gedood Jessica

Vidya werd naast zien spelen het karakter van Sabrina Lal in No One Killed Jessica. Als de zus van het slachtoffer, Vidya haalde een kijkje onhandig met losse shirts en frisdrank glazen. Ze zag er niet uit als het echte Sabrina Lal, op geen enkele manier. Dit maakte Fashionistas ondervragen haar uiterlijk en stijl, nogmaals, niet alleen op de juiste manier.

The Dirty Picture

Zijde Smitha, de klassieke weergave van de real-life actrice Vidya in The Dirty Picture maakte mensen zitten en kennis te nemen. Zijn overgang van de dagen Heyy kindje Dirty Picture was enorm. Je ziet haar in de film en denken dat ze werd gemaakt om halslijnen in felle kleuren te openbaren. Dit retro-stijl was nogal zijn roeping. De film sluit alle monden kwispelen!

Geen andere Bollywood actrice kon het karakter van een zwangere vrouw te spelen met zoveel vertrouwen en stijl. Dat waggelen, die laarzen klasse en talent, Vidya nam de trofee weg. Hij slaagde erin om hoofden te draaien met haar de-glam look.

Indian Glam

Dus dit was de reis van stijl VidyaBalan van afgelopen dagen tot datum. Wij houden van haar prachtige sari's en zijn manier van het trekken van een aantal Indiase elegant. Wij hopen dat de dame niet opnieuw had raakte een wegversperring. Off laat, zie je vast in deze sari's jazzy. Alles wat ik wil zeggen is, Vidya we verwachten meer van u. We houden van je look huidige, maar het is tijd om je geliefden weer te verrassen. We wachten op een andere shakedown. Hieronder vindt u de nieuwe je zegt !!

Laat je commentaar hieronder en vertel ons hoe je dit artikel? Je hebt favorieten als het gaat om blikken van Vidya in zijn films? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha