Stichtingen Beste MAC - Onze Top 10 PicksMac foundation is goed? Om de perfecte make-up te krijgen, moet u eerst een goede basis en foundation. Een goede basis zal uw huid te zetten in een leeg doek, waar je de look die u wilt creëren. En als de basis komt van het huis van MAC, dan niets. Immers MAC is een van de merken beste truc om een ​​plaats in alle liefhebbers van make-up 'lijsten' must have 'te vinden. Vanaf de basis van de afwerking, MAC biedt een verscheidenheid aan ongelooflijke producten om een ​​kijkje te Onverwacht prachtige bieden.

Top 10 Stichtingen MAC:

MAC heeft een verscheidenheid aan bases voor de meeste huidtinten. Hier is een lijst van de 10 fundamenten van MAC, ontworpen voor alle huidtypes:


MAC Face and Body Foundation:

Het is een lichtgewicht vloeibare foundation die is gemaakt voor dagelijks gebruik. Biedt lage tot gemiddelde dekking Building. Met de effecten van de hydratatie, geeft een satijnen afwerking licht en houdt de heldere gezicht de hele dag.

Hoeveelheid en Prijs: $ 35 voor 120 ml
Rating: 6/5

MAC Studio Fix met poeder en foundation:

Het is een poeder foundation die perfect past en geeft een matte afwerking, zonder dat het gezicht er cakey of saai. Het geeft ook een goed bedrag van de dekking met gladde huid en een perfecte kijken. Blijft voor 8-9 uur. Het is verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 27 voor 15 gram
Rating: 6/5

MAC Pro Stichting duurzaamheid:

Mac Pro stichting is een lichtgewicht, romige stichting, die tot 15 uur zonder enig gevoel van ongemak. Het combineert gemakkelijk en geeft een stralende huid perfect. Het is ook geschikt voor de vette huid als het voelt niet zwaar op de huid. Het is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 31 voor 30 ml
Rating: 5/5

MATCHMASTER SPF 15 Foundation:

'Shadow technische intelligentie' De MATCHMASTER SPF 15 gebruikt om aangepaste tinten brengen en geeft een matte afwerking dauw en demi. Blijft gedurende 10 uur zonder smelten in warmte. Het absorbeert ook olie en vermindert de glans teveel op je gezicht gloed te maken. Het is verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 34 voor 35 ml
Rating: 4/5

MAC Studio Fix Fluid SPF 15:

Deze stichting geeft een natuurlijke matte afwerking uitstraling aan uw gezicht zonder make krijtachtige. Het combineert heel gemakkelijk en op een uniforme wijze, die de huid onvolkomenheden. Het bevat ook zon-bescherming eigenschappen en blijft voor ongeveer 6 uur zonder dat breakouts. Het is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren.

Prijs en de hoeveelheid : $ 27 voor 30 ml
Rating: 4/5

MAC Volledige dekking Foundation:

De stichting Mac volledige dekking is een gladde toepassen van verzachtende gevestigde stichting. Het combineert gelijkmatig en gemakkelijk als andere stichtingen MAC. Verbergt gebreken en onvolkomenheden als een concealer. Het bouwen en links op de huid voor lange uren. Het is ook waterbestendig. Het is verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren.
Prijs en hoeveelheid: $ 31 per 28 gram
Rating: 4/5

Mineralize Foundation:

Het is een lichtgewicht, voedende en hydraterende foundation. Met een romige textuur en weelderige, welke het beste werkt voor de vette huid. De stichting Mineralize verspreidt zich gelijkmatig en combineert moeiteloos. Blijft voor 6-7 uur zonder dat breakouts. Het biedt ook een ongeschonden huid glad maken en het verzachten van de huid onvolkomenheden en donkere vlekken. Het is verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 34 voor 10 gram
Rating: 3/5

Studio Sculpt SPF 15 Foundation:

Het is een moisturizer en de stichting, die is ontworpen om het leven onmiddellijk te bieden voor de droge huid mat en extra's. Het lijkt niet kunstmatig en geeft media-aandacht voor de huid. Het is zeer gepigmenteerd en fungeert als een concealer, die een gesatineerd de huid blijft gedurende 8 uur. Het is verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 31 voor 40 ml
Rating: 2/5

Stichting Pro Long Wear SPF 20 Compact:

Het is een lichtgewicht en compact foundation crème, ideaal voor on-the-go touch-ups. Biedt piek gemiddelde dekking met een natuurlijke matte finish. Met SPF 20, is geschikt voor de vette huid. Het blijft tot 10 uur zonder enige breakouts. Het is verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren.

Prijs: $ 32
Rating: 8/5

Mineralize Moisture SPF 15 Foundation:

Een lichte hydraterende foundation, de Mineralize Moisture SPF 15 foundation geeft een transparante deksel met een satijnen afwerking. Het bevat eigenschappen van bescherming tegen de zon en houdt de huid fris en gerevitaliseerd voor maximaal 10 uur zonder dat breakouts. Het is verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren.

Prijs en hoeveelheid: $ 34 voor 30 ml
Rating: 6/5

Een dierbare vriend onlangs een mooie foto van haar gepubliceerd op een social media site, die moest iedereen gaan ga-ga over haar vlekkeloze huid. Ik zweer dat is te wijten aan de Stichting MAC make-up! Ik weet zeker dat je krijgt ook een stralende huid geweldig, als je eenmaal verslaafd aan dit merk en de perfecte basis te krijgen. Probeer een die werkt voor u vandaag!

Welke foundation gebruik je? Heb je geprobeerd de Mac? Wat is je favoriete foundation Mac? Niet delen met ons in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha