Stella Alert: Genelia D'Souza's 'Beauty MantraEen model, een host en actrice - E 'jong, levendig en vol leven. Ze is niets anders dan Genelia D'Souza - een echte schoonheid Mangalorean katholieke, aan de media bekend als een "bubbly meisje", na het spelen van de rol van energetische meisje in verschillende films. Dit klatergoud-stad diva wordt vaak gekleurd met vlechten en pluisvrij looks frisse make-up.

Actrice Genelia gelooft in reguliere huidverzorging om huidproblemen op afstand te houden.


Beauty Secrets Genelia omvatten het dagelijkse reiniging routine-toning-hydraterende. Gezien het regelmatig gebruik van make-up en de constante gloed van de lichten van herstel moeilijk, ze is onvermurwbaar over het gebruik van echt sterk reinigingsmiddel om de make-up voordat je naar bed te krijgen.

Genelia beauty tips d Souza

De Indiase editie van Vogue had de geheimen van deze ijdelheid beauty-diva gekarakteriseerd:

  • Zijn essentiële elementen omvatten Clarins Hydra Quench Skin Rich Cream, Clarins Tinted Moisturizer HYDRACARE en Elizabeth Arden Good Morning Skin Serum.
  • Essentials make-up bevat vloeibare basis als die van Benefit Foundation Non-fictie Liquid Volume 2
  • Ze zweert ook bij MAC Blushcreme in Posey en Benefit Benetint wang vlek.
  • Als een fan van beide ogen heel donker of met de ogen echt kaal; ze gebruik maakt van MAC Eye Kohl in Smolder en MAC oogschaduw in de kleuren zwart.
  • Voor het naakt kijken, heb je de neiging om te gaan voor een potlood vlek Chambor High Definition Mascara in Black en Ebony Lancome Definicils. Ze houdt van naakt lippen en kiezen meestal voor de koelere tinten zoals oranje of roze neutrale Bobbi Brown of pruim tinten soms voor MAC. Ze geeft de voorkeur aan niet veel glans en voorzieningen voor enige snelle oplossing.
  • Zijn dag kijkje mantra is zo eenvoudig mogelijk te zijn - de huid schoon, sommige kajal, een blos op licht, mascara en zonnecrème. Ogen lichtten zijn een must voor een avondje uit. Houdt om te experimenteren met kleuren blauw als de lucht blauw en aquamarijn kleuren paars eye-liners. Date-avond verschijning omvat de zongebruinde huid, lippen naakt of roze en heldere ogen.
  • Mane zorg omvat L'Oréal Professionnel Liss Laatste Smoothing Night Treatment en ook een diepe conditioning behandeling door Kerastase keer per week gedaan te krijgen. Het is ook het haar voor de capsules haar professioneler L'Oreal om hairfall en broos haar voorkomen. Het laat ook zien dat ze is een grote fan van Spa Hair die helpen herleven natuurlijke glans en volume.

Bron: 1, 2

Referenties: 1, 2

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha