Star Beauty Secrets: Charlize TheronNu, zoals velen van jullie hebben de tijd doorgebracht kwijlen over dit prachtige scherm? Heb je je ooit afgevraagd: "Hoe doe je dat !!" Nou dus hebben we. Hier zijn de geheimen recht uit de mond van het paard, zoals hij zegt Elle Canada @ http://www.ellecanada.com/beauty/celebrity-beauty/charlize-theron-reveals-her-beauty-tips/a/32100/2

Wat is uw beste advies schoonheid?

"Mijn make-up artist, Shane Paish, is een genie. Er is geen dag die voorbijgaat, als het me niet verbaast. Een van de dingen die hij mij geleerd is om potlood eyeliner gebruiken om naakt binnenkant van mijn ogen te schetsen voor een kijken helder als ik het gevoel moe. "


Wat is uw ochtend schoonheid routine?

"Ik heb gewoon je gezicht afspoelen met koud water - Ik geloof niet in het reinigen van overijverige - en dan heb ik toepassen van La Roche-Posay 50 zonnebrandcrème, een beetje 'van de stichting en mascara en ik ben de deur uit."

En in de avond?

"Ik gebruik geen make-up remover -.. Ik was mijn gezicht met DiorSnow schuimende reiniger en verwijder absoluut alles wat ik heb zeer kieskeurig over de kwaliteit en de efficiëntie van de cosmetica die ik gebruik word ik cream Dior Capture ogen toe te passen met een wattenstaafje en nachtcrème . Ik wil graag mijn cosmetica regelmatig veranderen zodat mijn huid niet immuun voor de effecten van de producten zal zijn. Ik ben het passeren van een fase van Crème de la Mer ".

Wat is je favoriete beauty product?

"Ik ben helemaal verslaafd aan Dior L'Or de Vie, een elixer dat de huid geeft een natuurlijke glans tijdje."

Wat zijn uw geheimen voor haar?

"Ik probeer te voorkomen dat het gebruik van een haardroger ook, maar het is moeilijk als je loopt van het ene aspect naar de andere en mijn haar styling is meerdere keren per dag. Zo nu en dan geef ik mijn haar een week vakantie. De Mijn geheim is mijn echte haar in- geloofwaardig team. Mijn kapper, Enzo Angileri, is zeer creatief en altijd op zoek naar nieuwe trends. "

Wat is uw favoriete kapsel?

"Hair-grote volumes opgetild door de wortels, Catherine Deneuve-stijl -! Ik hou echt van deze in het algemeen, neem ik inspiratie van anderen."

De all-natuurlijke look is de rage van het moment! Charlize lijkt het met ons eens zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha