Star Beauty Secret: Kate WinsletTitanic 3D om alle worden ingesteld op los in twee dagen, nu laat me je vertellen het geheim van de schoonheid van de prachtige Rose. Iedereen hield van haar onschuld en eenvoud in deze film. Maar boven alles, wat we vonden het meest is haar perfecte huid en schoonheid. Die rode wangen, roze lippen en minimale make-up, nog steeds zag eruit als een engel uit de hemel, buitengewoon mooi. Zijn is een klassieke schoonheid, niets cosmetisch. We voelen ons niet zijn greep botox of ga in cosmetische chirurgie in dagen. Ze houdt het veranderen van haar make-up op basis van zijn leeftijd. "In mijn 20 jaar, had ik een veel ronder gezicht - vet puppy Nu, in mijn 30 jaar, het is meer hoekig, en mijn make-up behoeften zijn verschillend.".

Ze gelooft niet in magere figuur of grootte nul. Ze probeert het te houden door middel van oefeningen en bevorderlijk is voor de ronde figuur zandloper. "Hoe behandel ik mezelf om zo vaak? Het drinken van veel vet cola. Ik heb zelden drinken frisdrank, maar als ik dat doe, het is niet het dieet, is het echte spul."


Mooie Kate Winslet gezicht:

Dieters worden geconfronteerd, wat betekent dat een dieet regime dat je gezicht helder en aantrekkelijk blijft. Ze volgt dit dieet strikt voor 2 dagen om alle giftige stoffen uit je gezicht te verwijderen. Als u wilt ook dat super-gloed op je gezicht zonder make-up, volg deze:

 • Ontbijt: 2 sinaasappels en 2 mandarijnen.
 • Halverwege de ochtend: 1 glas jus met citroen, kiwi of frambozensap.
 • Lunch: 1 stuk watermeloen, 1 kop druiven, 1 appel en 1 infusie.
 • Snack: 1 grapefruit en mandarijn 1.
 • Diner: 3 schijven ananas, 3 koekjes, 1 banaan en 1 infusie.

Dus dit is de natuurlijke geheim aan haar mooie gezicht.

Sensuele Body Kate Winslet:

Dit is zijn gezicht, met betrekking tot zijn lichaam? Wat is het geheim aan haar perfecte vorm? Balla en praktijk Pilates. Ideaal als u wilt uw lichaam in goede conditie te houden zonder dat het mager. Ze is een van hen die zeggen dat vrouwen hun lichaam moeten respecteren en gelukkig zijn zoals ze zijn.

Glamoureuze Kate Winslet truc:

De ambassadeur van het merk van Lancomeloves eenvoudige make-up. Als ik thuis ben, alles wat je gebruikt mascara, een beetje 'van concealer en lippenbalsem. Maar het maakt ook duidelijk dat de producten niet zo duur. Ze liefst producten die de juiste werking van het gezicht kent, en dient niet teveel producten. Zij adviseert ons ook zo veel make-up niet te dragen, zodat ze niet kijken aangekoekt vanaf het einde van een lange dag en ze maakt het verplicht voor ons om make-up te verwijderen voordat u naar bed gaat. Een must voor iedereen! U zult verrast zijn om te weten, maar het feit is dat ze maakt haar samenstelling op rode loper voor ze gelooft "less is more".

Kate valt de basisregel van hoe je meer dan een deel van het gezicht niet kan hebben benadrukt: ofwel de ogen of lippen. Met haar, het is vooral haar lippen, ze houdt om te dekken in fel rood. Om een ​​of andere reden, Kate gaat zelden voor smokey ogen kijken zwaar op de rode loper. "Glamour mij verblijft sober en elegant. Bijvoorbeeld, met een zeer gedurfde lip kleuren, kun je niet overdrijven met de rest van je gezicht," zegt de ster. "Met een felrode lippenstift partij, ga je gewoon met veel mascara en houden alles schoon. Ik hou van L'Absolu Rouge lipstick van Lancôme, die duurt. . Tenzij je de hele nacht snogging doorbrengen, zult u niet nodig om opnieuw toe te passen ", zegt Kate Natuurlijk, gebruikt ze ook foundation: door de jaren heen, vond dat de beste resultaten bereikt met behulp van een mix van twee stichtingen in plaats van één . alleen Tegelijkertijd, het mijdt het stof voor een reden die niet bang is om het openbaar te maken "ik zelden rekenen op een fundering -. het mengen van twee kleuren kan een groot verschil maken. Ik gebruik nooit te veel stof, alleen in de juiste gebieden. Ik Peachy fuzz op zijn wangen, dus ik moet voorzichtig zijn met het poeder, "zegt hij.

Kate zegt, wit is de slechtste kleur die je kunt dragen in een publiek evenement, omdat het "vergevingsgezind" in meer dan één opzicht, en laat zien hoe zijn gezicht te redden als het gaat om pedicure: met rood email.

Kate Winslet Sexy Hair:

Nu, komt naar zijn haar. Als je wilt om gezond haar en sexy als haar te krijgen, dit is wat ik stel voor dat we doen:

  • Borstel je haar twee keer per dag om stof haren goed te verwijderen.
  • Overschakelen op een milde shampoo.
  • Voeden haar met veel vitaminen, zink en ijzer.
  • Niet borstel je haar als het nat is.
  • Masseer de hoofdhuid regelmatig.
  • Gebruik olie haar om voeding te geven aan het haar.
  • Je haar knippen om de drie maanden, tussen 3 of 4 vingers.

Een eenvoudige dame met charmante beauty.That om haar heen, Rosa van ons hart - Kate Winslet!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha