Stap-voor-stap ribbelsteekTie is een van de meest fundamentele breien steken en meestal het eerste punt geen breister leert. Om de karakteristieke ruggen van ribbelsteek te produceren, je gewoon breien bij het werken platte elke rij. Ribbelsteek produceert een stof stevig en duurzaam met mooie textuur. Is vrij vlak, waardoor het een uitstekende keuze voor sjaals en Afghanen, of te gebruiken als een grens op breigoed in tricotsteek.

Engels of continentaal

Er zijn twee manieren van het houden van de draad en het produceren van een gebreide steek. Hoewel elke methode levert hetzelfde resultaat, veel breiers voorkeur verschillende methoden. Engels breien, de breister houdt de naald stopt linkerhand en de rechterhand brengt de naald en wraps of gooit de draad over de naald voordat de draad wordt getrokken door het punt. Breien continentale, wordt de draad gewikkeld rond de vingers van zijn linkerhand, en de juiste naald pikt de draad af en haal deze door de lus op het ijzer om het punt te vormen.

Aan de slag

Net als alle breit, ribbelsteek begint met een rij van cast punten. Er zijn verschillende mogelijke componenten van de gietvorm; Echter, een van de meest voorkomende is de lange staart advocaat. Maak een slip knoop in de draad en plaats het op je breinaald, waardoor ongeveer 1 centimeter een punt 12 cm vóór de slip knoop om een ​​wachtrij te vormen. Wikkel de draad rond de staart van de linker duim en het einde van het werk van de draad rond de rechter wijsvinger. Gebruik je andere vingers tegen de palm van de hand om de draad veilig te houden. Neem bijzondere draad door de lus van garen op de duim van beneden naar boven, en vervolgens ingebracht in het circuit van garen op de wijsvinger van boven naar beneden. Teken deze draad door de lus van garen gemaakt op basis van de staart garen. Herhaal dit tot het gewenste aantal punten wordt gelanceerd op.


Knit Stitch

Breng het uiteinde van het garen in het eerste gaas op het strijkijzer naar links, van onderen naar boven. Als u werkt met Engels, houd beide naalden in de linkerhand en wikkel de draad werken met de klok mee rond de rechter naald. Trek dit punt door de lus en schuif de lus van de linker naald. Nu heb je een punt op de rechter naald. Als u liever aan het werk in continentale stijl, schuift de punt van de rechter naald in de eerste steek op de naald naar links, van de bodem naar de top weer. Wanneer de naald in positie, neemt de werkende garen met de punt van de naald naar rechts en deze door de naald linkeroog. Rijg de naald wijzen naar links. Je hebt nu een single point of gaas op de juiste naald die werkt in een continentale stijl.

Doorgaan in kousenband

Zodra je de gebreide steek kan vormen, gewoon blijven breien. Wanneer het einde van een lijn bereikt, draai en brei alle punten van de volgende regel. U kunt de rijen kousenband counting elke Griekse kousenband als twee lijnen. Houd in gedachten dat de veranderingen ribbelst aanzienlijk als je werkt in de ronde. Breien elke rij in de groep produceert breien, om zo te produceren kousenband werken in de ronde, zal je nodig hebt om afwisselende rijen te keren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha