Stap-voor-stap methode om Doek Tassen makenEen eenvoudige stoffen zak gemaakt van twee kanten en een riem. Het kan worden gecoat om het sterker maken. Als u van plan bent om grote of zware voorwerpen in de tas te dragen, moet je een zware stof te gebruiken, zoals canvas of stof. Van katoen of katoen en linnen zijn geschikt voor een tas die lichte gewichten zal brengen. Materialen

Het zal nodig zijn om 1 meter elk van een zware stof voor de buitenkant van de zak, een lichtgewicht materiaal in een complementaire kleur aan de bekleding en lijmwapening. U zult ook bijpassende draad, naaimachine, naaien naald in de hand en een strijkijzer nodig.

Bouw

Snijd een 36-inch bij 3 1/2 inch strook van de buitenstof, en dezelfde interface formaat voor de band. Voor tas, gesneden twee 12-9 cm stukken van de buitenstof, en twee van dezelfde grootte voor de voering en interfacing. Ijzer interfacing naar de verkeerde kant van elk stuk van de stof aan de buitenkant en aan de verkeerde kant van de band.


Maak de zak door het plaatsen van twee stukken stof goede kanten naar buiten; naaien de zijkanten en de bodem om de zak te vormen. Herhaal met de stukken van de coating, maar laat 3 cm in het midden van de onderste naad unsewed.

Het maken van uw riem door het vouwen, samen met de goede kanten op elkaar en naai langs de rand van de lengte van de riem. Sla rechtsaf de riem naar buiten en druk deze plat. Naaien aan de rechterkant van de zak door het plaatsen van één uiteinde van de band aan de bovenzijde van de zak in een zijnaad en controleer deel van zijn lengte hangt de zijkant van de zak. Naai de riem om de tas. Zonder draaien de band brengen onder de tas en naai het andere uiteinde aan de bovenkant van de andere zijnaad.

Om de tas voering naaien, draai de buitenste verpakking en de zak goede kant naar buiten. Schuif de zak in de voering, zorg ervoor dat de band is tussen de zak en de voering. Naai langs de bovenkant van de zak en voering.

Eindig door het trekken van de zak door het gat u links in de onderste naad van de voering. Dit gaat aan de rechterzijde voering uit. Naai de hand om het gat te sluiten in de voering. Zorg ervoor dat de hoeken van de tas en de voering helemaal zijn ingeschakeld en duw de voering in de zak. Strijk de bovenkant van de zak te helpen houden zijn vorm.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha