Stap 6 workout plan om touw springen voor gewichtsverliesFit en fantastisch is de passie van al deze dagen. En waarom zou dat dan zijn? Hebben een goed lichaam kan een geweldige bron zijn. Niet alleen maken ze je je veilig voelt, maar het verhoogt ook je gevoel van eigenwaarde. De meeste vrouwen hebben geklaagd over niet genoeg tijd om te oefenen. Nou, we volledig inleven in jou. Gezien de druk van het werk drukte dat de meesten van ons hebben om elke dag geconfronteerd, wordt het onmogelijk voor velen om naar de sportschool of joggen buiten. Maar wat nu? Breng nooit meer? Natuurlijk niet! Laat me je een ding vertellen bemoedigend! Ooit gehoord van de uitdrukking "waar een wil is, is een weg"? Dit is precies wat ik het over heb.

Als je echt wilt afvallen en passen in uw jeans oudste, gebruik dan iets zo eenvoudig en goedkoop als springtouwen. Gebruik niet te veel tijd te nemen en geven u de beste training van je leven. Volgens deskundigen, kan 10 minuten van springtouw branden tot 130 calorieën of meer. Dus stel! Als je een 20-minuten durende workout te geven met behulp van deze eenvoudige apparatuur, ga je vet te smelten en het verhogen van uw stofwisseling als nooit tevoren. Met andere woorden, ga je je lichaam te transformeren!


Benodigde apparatuur/materialen:

Voordat u begint te werken, in het bezit komen van de volgende materialen:

  • Als u nog niet geprobeerd springtouwen voor, zou ik stel voor dat je in het bezit komen van die gepaneerde. Dit is omdat ze smaller en beter beheersbaar. Het vinyl touw is meestal nooit goed genoeg voor beginners.
  • Het tweede wat je nodig hebt is een goed paar sneakers. Laat de voet van de beer land niet overslaan. Je zou kunnen gevoelig voor letsel!
  • Draag sportkleding geschikt. Zorg ervoor dat het shirt is lang. Houd een fles water naast. Hydrateren nodig wanneer de uitputting nabij.

Hoe moet je springen?

Als je workout, houd een paar dingen in gedachten.

  • Spring twee centimeter van de grond.
  • Als je het touw draaien, zorg ervoor dat uw ellebogen zijn van links naar rechts.
  • Als je het gevoel alsof je gaat om moe te krijgen voor de training voorbij is, kun je het touw te verwijderen en houd uw armen en benen gaan. Echter, in een poging om het touw te gebruiken om alles.

Jump Rope routine basis:

Er zijn een paar oefeningen om touw moet je ervoor zorgen om de volledige training gebruiken springen! U kunt de hier genoemde gebruiken en te combineren met een aantal van uw eigen. Ik beloof dat de kilo's weg zal smelten voor je het weet:
Touwtje springen voor 60 seconden: Dat is alles spring, spring en schop de lucht. Je lichaam zal blijven stijgen voor een volle minuut zonder te stoppen. Coördinatie verplicht is gesteld. Het is misschien een beetje 'tijd om te wennen aan het nemen. Echter niet de hoop verliezen. Ga door!

Lunges: Verwijder het touw en begin met het uitvoeren van lunges. Afwisselen elk been en zorg ervoor dat deze oefening 10 keer aan elke kant herhalen.

3. Enkele sprong Foot Rope: Een ronde van enkele voet sprong gaat om uw training uitdagen en helpen u overtollige calorieën te verbranden. Gebruik 15 hop op elke voet en houd afwisselend. Doe dit zo vaak als je wilt.

Crunches: crunches zijn geweldig voor uw schuine, maag, abs en quads. Welke 2 sets van hen met zo veel herhalingen als u wilt.

Jump Rope gedurende 60 seconden, opnieuw.

Herhaal dit drie keer routine.

Een springtouw, iets dat we gebruikt voor de pure vreugde van hoe kinderen! Maar vandaag de nederige springtouw kan u helpen gewicht te verliezen! Probeer het!

Je springtouwen? Je hebt een speciale techniek of suggesties? Met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha