Stap 4 Lat Pulldown Oefening voor Weight LossNu is die niet wil een back slank, slanke en sexy? Lat Pulldown oefening is een oefening voor de kracht die op het bovenste deel van de rug om u precies dat te geven. Lat Pulldown is een van die oefeningen die niet erg glamour of ingewikkeld, maar het zal je werkelijk verbluffende resultaten geven.

SPIEREN GEWERKT:

Lat Pulldown is een complexe aangelegenheid, die werkt op verschillende spieren en gewrichten. Het is een multi-gezamenlijke oefening met de schouder gewrichten, ellebogen en schouderblad. De belangrijkste spier werkte in deze oefening is de latissimus dorsi. Dit is het primaire doel en de belangrijkste Lat Pulldown zoals de naam al doet vermoeden. Samen met lats, de oefening maakt gebruik van de biceps, rhomboidei, trapezius, levator schouderblad en borstspieren als synergisten. Triceps fungeren als dynamische stabilisatoren.


Hoe doen Lat Pulldown oefening?

Dit is eenvoudig genoeg beweging, die kan worden gedaan door nog beginners. De standaard versie van Lat Pulldown is gedaan met behulp van een machine-down of een kabel machine.

Uitgangspositie:

 1. Op de bank zitten met je rug recht en je buikspieren strak.
 2. Houd de bar in een brede grip met je handen geplaatst breder dan schouderbreedte uit elkaar.
 3. Houd je armen gestrekt en je ellebogen recht.
 4. Zorg ervoor dat uw voeten nooit van de grond te verlaten.

The Movement:

 1. Buig je ellebogen en trek de bar in de buurt van de top van de borst tot aan je ellebogen aan weerszijden van de zijkanten.
 2. Strek de armen terug naar de uitgangspositie.
 3. Do 12-15 herhalingen in een set en 2 sets in totaal.

Variaties:

Reverse Grip Lat Pulldown:

In deze variant, het enige dat verandert is de grip op de bar of kabel. Deze variant werkt op bereik van de beweging van de schouder en scapulier met de toename van spierkracht en uithoudingsvermogen van uw lats. Om Grip Pulldown Reverse, houd de bar, zodat de vingers en de duim worden naar u toe.

Smalle Grip Lat Pulldown:

De strakke greep Lat Pulldown is meestal voorgesteld aan degenen die comfortabel met de brede grip te krijgen. Voor deze variatie houdt de handvatten van de kabel naast elkaar en dan pulldown. Werkt op tegengestelde spieren van de verandering van de grip breed.

Resistance Band Lat Pulldown:

Onbeschikbaarheid van de machine-down betekent niet dat je deze oefening niet kan doen. In plaats van de machine, kunt u een weerstand band die is net zo goed gebruiken. Bevestig het midden van je band voor een stevige, stabiele ding over je hoofd. Het bezit komen van de beide uiteinden van elke hand stevig vast. Houd je armen gestrekt en rechtgetrokken. Dit is uw uitgangspositie. Trek nu beneden de uiteinden dicht bij de borst en weer loslaten.

Lat Pulldown met statische Squat:

Deze variatie is een combinatie van bovenlichaam en lagere bedrijfskosten en anderzijds lichamelijk geïntegreerde totaal. Onze bovenlichaam ondergaat isotonische training en het onderste deel van het lichaam passeert de isometrische houden. Bij deze variant moet weerstand band. Krijgen in squat positie en zorg ervoor dat je knieën over kop. Houd je buikspieren strak en rug plat. Houd de squat en doe pulldowns 12 zonder het verlaten van de positie.

Suggesties:

Lat Pulldown is een eenvoudige oefening die kan uitgevoerd worden door elk niveau van de oefening. Maar toch zijn er een aantal dingen die je in gedachten moet houden voor het beste resultaat en om letsel te voorkomen.

 • Buig niet je rug of schouders terwijl het doen van deze oefening. Houd uw rug recht en buikspieren strak.
 • Als je een beginner bent, begin met pulldowns outlet breedte.
 • Zorg ervoor dat u de dij pad correct in te stellen tillen je knieën terwijl je de balk naar beneden trekken om te vermijden.
 • Gebruik geen schokkerige bewegingen of momentum. Zal invloed hebben op het resultaat.
 • Wilt u uw training intensiever, kunt u de inname beperken of het gewicht te verhogen. Je kunt ook gebruik maken van de zware banden.
 • Niet achter de variatie van de hals, die kan nek- en rugklachten.

Steek vervolgens de Lat Pulldown oefening in de training voor een sexy, sterke rug en schouders. Die jurk uit de schouder zit te wachten!

Belijdende Lat Pulldown oefening als onderdeel van uw reguliere regime? Welke voordelen heb je gemerkt? Deel uw ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha