Stained Glass Nail ArtNail art glas in lood stijl in zwang rond dezelfde tijd dat dit model is uitgegroeid tot een rage in de modewereld.

Dit is zeer eenvoudig nail art die ik deed met mijn schilderij White base, of gereflecteerd wit, pastel email, glanzend zwart, heldere nagellak, een tand en neem mijn huis gemaakt van nail art borstel gemaakt met een oude nagellak borstel snijden tot 2-3 borstelharen. Hier geef ik u de tutorial om het zelf te doen.


Stained Glass Nail Art Tutorial

Stap 1:

Leg een wit of reflexen basislaag .Vervolgens met zwart email gelijkspel lijnen en ruimtes welke kleur je wilt later met de borstel nail art. (Mijn lijnen zijn een beetje 'ongelijke cuz mijn zwart email bijna droog is, moet ik een andere kopen.

Stap 2:

Nu op een palet zet 2 druppels glazuur en met het stompe einde van de tandenstoker om de ruimtes te vullen, wat door elkaar gehaald worden op de zijkanten, maak je geen zorgen.

Stap 3:

Nu opnieuw te tekenen de lijnen die je eerder trok om ontwerpen onderscheiden en perfect te maken. Seal met een duidelijke topcoat en je bent klaar.

Houd het simpel met grote ruimtes te kleuren zoals hierboven beschreven of maken meer afbakeningen als volgt; Ik voegde nog een grens in de vier vingers, maar geen duim.

Ik hoop dat je deze tutorial ramen nail art vond! Geen reactie geplaatst.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha