Spy Kids CraftsDe beste lichten moeten worden bewapend met veel gadgets om je volgende avontuur illegale succes te maken. Hoewel mars bovenste lampje is duur, het is nog steeds mogelijk om je volgende missie op een begroting te maken. Gebruik huishoudelijke artikelen tot instrumenten van spionage koele maken om informatie te vinden en voltooi je missie.

Verdwijnende Ink

Schrijf een bericht dat alleen uw partner spion kan lezen nadat verdwijnt. Maak de inkt die verdwijnt in het huis met het citroensap. Geef elk licht een stuk wit papier, een stok en een kleine kartonnen beker vol met citroensap. Zeg dat ze een geheime boodschap aan hun partners te schrijven bespioneren met chop-stick gedrenkt in citroensap. Laat het citroensap te drogen op het papier dan beweeg je geheime boodschap aan uw partner spion. Heb je al een volwassen warmte het papier met een ijzeren voor een seconde of twee (niet verbranden het papier), en het bericht wordt onthuld!

stof voor vingerafdrukken

Leg de auteur het vinden van zijn vingerafdrukken op de plaats delict. Ze hebben weinig spionnen zijn stof in het huis van vingerafdrukken met uw hulp. U zult maïszetmeelpoeder, een kaars, twee platen van porselein en een mes nodig.


Giet een beetje 'maïzena in een van je porseleinen borden --- ongeveer 1 eetlepel. zal het lukken. Heb je al een volwassen licht van de kaars en roetvorming kaars in de tweede porseleinen bord. Blijf roet voegen voor de tweede plaat een gelijke hoeveelheid roet te verkrijgen van maïszetmeel. Meng de roet en maïzena, en je bent klaar om vingerafdrukken te ontdekken bent. Hebben de kinderen hun handen op een vlakke ondergrond, neem afstand van de roet en voeg vervolgens het mengsel van maïzena. Het overtollige poeder kwestie van afstand, en voila! hebben vingerafdrukken. Wilt u de vingerafdruk te houden, dek af met tape en transfer printen op een wit stuk schoon papier of papier.

Keyhole Spy Tool

Wilt u bespioneren mensen achter gesloten deuren? Kijk naar wat ze aan het doen zijn door gluren door een sleutelgat in de deur. Monteer je instrument met een klein, helder glas marmer, een dik vel zwart papier, plakband en schaar.

Snijd het zwarte papier acht keer langer en vijf keer groter als marmer. Plaats het marmer in het midden van het papier en wikkel het strak omheen. Beveiligd met tape dan druk op de marmeren een einde, zodat de knikker uit te steken. Zoek uit wat er gebeurt achter gesloten deuren door het plaatsen van de marmeren direct naast het sleutelgat en kijk door het andere uiteinde. U in staat om te zien wat er gaande is in de kamer zal zijn, maar alles zal op zijn kop worden gezet, omdat marmer keert licht dat er doorheen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha