Sprinkhaan Knutselen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 22


Met een assortiment van accessoires voor het huis, een beetje 'van verf en een ader van de fantasie, is helemaal klaar om een ​​verscheidenheid van ambachten voor kinderen sprinkhaan pak elke leeftijdsgroep te creëren. Voor jongere kinderen, cheerleader en googly ogen gaan een lange weg. Oudere kinderen genieten van schilderen ingewikkelde ontwerpen of vouwen van papier origami sprinkhanen te creëren. Maak een wandeling door de tuin of in een nabijgelegen tuin, op zoek naar sprinkhanen voor wat inspiratie.

Pom Poms

Bond kleine groene pompons samen om het lichaam van de sprinkhaan te vormen. Knippen en lijm sticks chenille in zwart, bruin of groen voor het lichaam om de benen te vormen. Gebruik witte lijm normaal voor deze functie omdat het veilig is voor alle leeftijden. Gebruik de lijm om een ​​paar googly ogen bevestigen op het hoofd van de sprinkhaan. Als je niet cheerleaders groen bij de hand te hebben, genieten van watten in een oplossing van water en groen voedsel inkleuren van de avond ervoor. Laat ze drogen 's nachts.

Egg Carton

Snip een eierdoos in secties voor het lichaam van een sprinkhaan. Gebruik kindvriendelijk tempera verf en hebben elk kind schilderen hun sprinkhaan. Bieden een scala aan kleuren verf, stiften, glitter en stickers. Zodra de verf droogt, gebruiken chenille stokken om de benen te vormen. Boor de chenille stokken door de randen van de eierdoos en draaien op zijn plaats. Voor de ogen, hebben kinderen gebruik googly ogen of stickers, of laten ogen te trekken op het hoofd uit de vrije hand sprinkhaan.


Origami

Kijk online voor een van de vele modellen van origami sprinkhaan, of vindt men in een boek of ambachtelijke winkels. Kies een geschikt model voor de leeftijdsgroep, en buig een sprinkhaan voor elk kind en dan laat ze versieren. Maak een familie van sprinkhanen met verschillende tinten groen en bruin papier in een verscheidenheid van formaten. Mix it up met behulp van bedrukt papier. Voor een extra tintje, te brengen in een filiaal van buiten, zet hem in een pot met rotsen en keien. Fix sprinkhanen origami voltooide de tak met een druppel lijm of plakband.

Grasshopper Diorama

Zodra de sprinkhanen zijn gemaakt, gaat u naar een doos versieren om een ​​diorama display voor de sprinkhanen klaar te maken. Een idee is om een ​​tuin scène met blauwe luchten, groen gras en een paar bloemen te creëren. Gebruik gekleurde weefsel papieren bloemen te maken of gebruik maken van kleine zijden bloemen. Na het schilderen van de hemel blauw kinderen katoenen ballen kunnen weken in witte lijm en plaats ze in de wolken. Vraag elk kind om hun sprinkhaan ergens binnen de scene gezet. Grasshoppers kan vrij blijven in de diorama te spelen, of vastlijmen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha