SPRINGTOUW tips voor beginnersSPRINGTOUW tips voor beginners

De geur van de eerste aardbeien van dit seizoen op de zondag markt bracht me terug in mijn geheugen voor de tijd toen ik een kind was en woonde in het huis van mijn ouders. Ze hadden een prachtige tuin met een groot bed van aardbeien. Na het rennen en springen touw met de andere kinderen, gebruikte ik om mijn energie te herstellen met zoete aardbeien en sappig, eten ze rechtstreeks uit de fabriek.

Ja ... overslaan is een van mijn favoriete spellen van de kindertijd. We zouden doen met andere kinderen binnen, buiten, op beide benen, op één been, met een twist, in een race, van 's ochtends tot' s avonds. Op dat moment wisten we niet dat we aan het doen waren fitness oefeningen, die zo populair over de hele wereld. Blijkbaar zijn er ook springen sportbonden in meer dan 30 landen wereldwijd.


Heb je ooit gedacht waarom de opleiding van alle boksers en basketballers niet kan doen zonder een sessie van springtouw? Skipping verbetert kracht, reactie, ontwikkelt cardiovasculaire en respiratoire systemen, tonen spieren, helpt bij gewichtsverlies en maakt je lichaam blik fit, sierlijk en aantrekkelijk.

Rope skipping is een perfecte tool voor cardio training dat is goedkoop, gemakkelijk te dragen en kan op elk moment worden gebruikt, waar dan ook. Onderzoek toont aan dat de sprong is efficiënter voor gewichtsverlies dan joggen, fietsen of zwemmen. Een uur van de oefening springen touw brandwonden tot 720 calorieën. Skipping brengt ons hele lichaam in grote vorm. Heupen, dijen en billen profiteren het meest als je genieten van springen, maar helpt ook de bestrijding van cellulitis.

Voor het kopen van een springtouw, dat bestaat in een grote verscheidenheid en verschillende prijsklassen, maar zelden zijn ze de duurste $ 5, kunt u overwegen de lengte. Om de juiste lengte te kiezen, vouw het koord in twee, neem de handvaten en draai je armen op je borst niveau. Het onderste deel van de kabel dient de grond raken. Als het touw is te kort of te lang is, zal de oefening niet comfortabel voor u.

Een ander ding om te overwegen is een perfecte kit: sneakers of comfortabele schoenen aerobics zou het beste zijn, omdat ze zorgen voor stabiliteit en kussen onder de voorvoet. Dames, vergeet dan niet om een ​​goed passende sport-bh te dragen, want het zal helpen voorkomen striae huid.

In mijn ervaring, is het het beste om te beginnen met oefeningen om touw springen op een lage tijd, hun integratie in uw standaard workout. Jump Cardio is efficiënt wanneer gemengd met crunches, lunges en push-ups. Begin met vijf minuten om een ​​dag over te slaan en geleidelijk te verhogen tot 15-30 minuten 4-5 september Persoonlijk heb ik liever een formaat bokswedstrijd van ronde drie minuten met een minuut rust na elke ronde van het springen.

U kunt beginnen met springen, joggen, hop of overslaan gaan grip schaar, cross-foot of knie-hoge sprongen, als ze zich ontwikkelen. Ik weet 23 variaties. Niet dat ik ze allemaal wel te doen. Het mooie is dat als je springt tot in de perfectie alle veranderingen en krijgt saai, kunt u altijd proberen achteruit.

Wees voorbereid dat je spieren pijn doen op het eerste, dat is normaal. Als je spieren niet hard hebben gewerkt genoeg voor, kan sprong kleine ongemakken na veroorzaken. De spieren zullen uiteindelijk genezen in een paar dagen. Als gevolg van deze schade en reparatie, de spieren worden afgezwakt en zeer sterk.

Hoewel ik ben een absolute plezier om te springen, is er een aantal contra-indicaties voor het. Ten eerste, niet springen als de maag vol. Vraag uw arts om advies, als je erg overgewicht, hebben cardiovasculaire of wervelkolom of gewrichtsproblemen. Zwangere vrouwen moeten ook voorzichtig zijn als het gaat om het springen.

Heer, laten we niet vergeten de beste voordeel van alle soorten van sport - is in een goed humeur! Wanneer we sport doen ons lichaam endorfine, die helpen bij de bestrijding van stress en maakt ons gelukkig voelen. Dus, zet je sneakers, pak je springtouw, water en mp3-speler met uw favoriete muziek. Zie je in het park, meisjes!

Dit artikel werd vriendelijk door Ekaterina Tsaranok. Als u alle artikelen van Ekaterina Tsaranok te lezen klik hier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   1
Oktober 3, 2015 | 15:04:30 | later 2 uur

Nu wil ik het springen beginnen! Hou tips! En over de beha ook ... LOL thanks

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha