Spray Fogg Napoleon lichaamFrangrance ongelooflijk en betaalbare Body Spray - Zeker proberen !!


Fogg is een van het lichaam spuiten recente gelanceerd in India. Het merk werd vooral bekend voor het maken van body spray formule zonder gas. De spray kast is gemaakt met een goede vloeibare formule en het merk staten die blijft tot 800 sprays in een enkele fles.

Prijs en hoeveelheid:


INR 180 per 120 ml

Levensduur:

2 jaar

Belangrijkste ingrediënten:

Triclosan, ethylalcohol, DEP, propyleenglycol, parfum.

Instructies voor gebruik:

Houd het kan 10-15cm uit de huid, spuit over het hele lichaam na het baden.

Vermijd contact met de ogen.

Mijn ervaring met de Spray Fogg Napoleon lichaam:

De verpakking van het lichaam spray is vergelijkbaar met andere body spray op de markt. Het wordt geleverd met een stevige rode lichaam met een witte dop. Alle details van het lichaam sprays, omdat de gebruiksaanwijzingen, de details van het product en de ingrediënten worden gedrukt op de rug. De dop sluit perfect kan niet los tijdens het vervoer in de hand zakken. U kunt comfortabel mee te nemen want het is niet omvangrijk en is gemakkelijk te vervoeren. De sproeikop lichaam heeft een zeer fijn. Het geeft een goede hoeveelheid product in een enkele spuitbus zelf, is er een goede doorstroming van de jet door het mondstuk.

De spray lichaam is in vloeibare formule en dus zeer verschillend van andere body spray gas ter beschikking gesteld op de markt. Een schaalverdeling 800 spray op de zijkant van het blik om een ​​idee van de hoeveelheid product nog in het blik geven. Ik hield echt van de ladder als ik vind het gemakkelijk om te weten ongeveer hoeveel product wordt verlaten voor een periode van gebruik. Het lichaam spray kan worden gebruikt op kleding en huid.

De geur van Napoleon de eerste spuit het voelde pretty awesome. Heeft een sterke geur toen aanvankelijk gespoten, maar langzaam verandert in een mooie subtiele geur. Als je niet van sterke parfums body spray, dan kun je misschien niet zo. De spray lichaam geeft me een onmiddellijk gevoel fris en schoon. Het geeft niet aan of het voor mannen of vrouwen, dus ik denk dat het kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. De spray lichaam prikt niet of de huid irriteren. Als body sprays veel allergie of puistjes kan veroorzaken, ik beveel u doen een patch-test op de rug van de hand om de allergie te verifiëren en gebruik het dan.

Het uithoudingsvermogen van het lichaam spray is echt indrukwekkend. Vers blijven gedurende ten minste 6-7 uur op mij. Ik wil het ook direct te gebruiken op mijn kleren, en ik vind het echt effectief op kleding. Het goede ding is dat er geen body spray vlek kleding zoals sommige geuren, zodat je comfortabel kunt spuiten in je kleren. De geur is veel langer dan de kleding op zijn macht verblijf op de huid. Ik kon nog steeds de geur tot de volgende dag. De geur blijft licht en blijft hangen voor uren. Ik gebruik het regelmatig, en ik merkte hoe de formule van de spray lichaam is gemaakt met de vloeistof, die niet zo snel doet vervagen als de andere body spray gas.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha