Speciale gegraveerd geschenkenEen geschenk is bijzonder omdat van wat het voorstelt. De datum van het speciale geval van een individu, zoals een verjaardag, afstuderen, geboorte of andere mijlpaal, kan worden gegraveerd op geschenken, het toevoegen van personalisatie. Gespecialiseerde graveren maakt het ook mogelijk een persoon om de namen van de ouders, broers en zussen of andere familieleden en vrienden op te nemen voor geschenken, een optie niet algemeen beschikbaar via retailers.

Speciale Gelegenheid Gifts

Gegraveerde geschenken voor het huis zijn ideeën om te overwegen wanneer het winkelen voor de speciale gave van een individu. Als het is het eerste huis van het individu, een housewarming gift gegraveerd die zegt "mijn eerste huis" is een speciale gave om te vieren. Vazen, fluiten van champagne en frames zijn een paar items die moeten worden gegraveerd met de datum van het huwelijk van een echtpaar, de naam of andere informatie over de bruiloft. Gegraveerd fotolijstjes kunnen worden gekocht als cadeau voor andere speciale gelegenheden zoals baby-douches. Zodra de baby geboren is, kan de datum en het tijdstip van de geboorte worden gegraveerd op de ring, zilveren rammelaar, beker of een ander bijzonder element.

Trophies en plaques

Awards en geschenken erkenning zoals plaques en trofeeën zijn meestal opgenomen. Deze giften zijn bijzonder vanwege het harde werk en uitzonderlijke werknemer, speler of individu heeft gedaan voor zijn bedrijf, team of organisatie wordt erkend. Prijzen en trofeeën kunnen worden gegraveerd met de naam van een gedetailleerde individuele, heeft hij erkend voor prestatie, en de datum van afstuderen. Gegraveerd plaques en trofeeën zijn ook een bijzondere manier om een ​​persoon die in een moeilijke situatie geholpen te eren. Misschien is het individu is een held, en dit geschenk zal hem eren voor het redden van een leven. Misschien is de donor heeft een grote donatie aan een organisatie in nood. Een individu kan dit cadeau gegraveerd te houden en weer te geven op een muur, in een kast trofee, of laten zien aan zijn kinderen, kleinkinderen en andere details over hem.


gegraveerd geschenken militaire

Militaire geschenken geschenken gegraveerd zijn speciaal omdat ze tonen een soldaat, een veteraan, of een familielid van een overleden soldaat dan werd gewaardeerd. Ornamenten in ere of in het geheugen van een soldaat cadeau-ideeën gegraveerd zijn heel bijzonder. Gegraveerde sieraden, zoals horloges, ringen, armbanden, hangers en medaillons, zijn ook welkom. Een soldaat kan het medaillon te nemen werd gegraveerd met de namen van de echtgenoot kinderen of, en kijken naar de gave van het keer op keer te helpen overwinnen van de moeilijke momenten uit de buurt van familie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha