Special Gifts voor een Teen GirlEr zijn vele gelegenheden waarbij je nodig zou kunnen hebben om een ​​bijzonder geschenk voor uw tiener meisje te vinden. Misschien is uw tienerdochter heeft je trots gemaakt, het vervullen van een doelstelling op lange termijn, of misschien nam ze deel aan de dienst van de gemeenschap en je wilt zijn bijdrage te belonen. Hoewel er geen enkele reden, het kan nooit kwaad om iemand een geschenk om te laten zien hoeveel ze betekenen voor u te geven.

Ticketprijzen Album

Veel tienermeisjes genieten frequenteren concerten, live shows en games met hun vrienden. Deze tickets zijn speciaal voor tieners, hoe de herinneringen aan de tijd doorgebracht met vrienden terug te brengen. Een geweldige manier voor kinderen om de concerten te herdenken en het bijwonen van games is om ze te krijgen een ticket album. Voor elk concert of laat uw tiener gaat, kunt u het kaartje in een klein boekje met een doorzichtige beschermende omhulsels. Op deze manier kunt u kijken terug op het ticket en herbeleven hun ervaringen wanneer ze maar willen. Hun album van het ticket zou een goed gesprek starter en uw tiener zal de schijf te gebruiken om speciale herinneringen te bewaren voor de komende jaren.

Sieraden

Voorafgaand aan sieraden als een geschenk voor uw tienerdochter negeren, rekening mee houden dat niet alle sieraden is duur. Als u niet beschikt over de middelen om honderden dollars te besteden aan een paar oorbellen, er zijn honderden winkels die er zijn die schattige oorbellen voor slechts een paar dollar te verkopen. Bijvoorbeeld, populaire tiener kleding winkels zoals Forever 21 of Wet Seal verkopen sieraden functionele en schattig, maar ook sites als etsy.com, waar mensen te maken en verkopen hun eigen sieraden. Deze optie is geweldig, omdat je de verkopers kunnen vragen om aangepaste sieraden maken voor geschenken. Als uw tiener houdt van uilen, kan uil oorbellen worden gemaakt. Als alternatief, als uw tiener houdt van koken, misschien krijg je een cupcake ketting hanger maatregel. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Tijd

Een van de meest bijzondere geschenken die je kunt geven aan iemand waar je om geeft is uw tijd. Als u uw tiener te nemen om wat ijs te krijgen, maak een wandeling door het park of gewoon thuis zitten en te praten met elkaar, zal uw tiener enige tijd kunt u doorbrengen met haar waarderen. Herinner haar eraan dat je trots op haar bent en dat je er altijd voor haar als ze je nodig heeft.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha