Special effects en make-up trucs voor HeksenAls Halloween komt, laat uw fantasie de vliegen op een bezemsteel als u ideeën voor een heks kostuum ontwikkelen. Stereotiepe beelden kunnen beschrijven, wratten bedekt, lelijke vrouwen groen in het gezicht, maar u kunt in plaats daarvan kiezen voor een charmante mooi geworden. Maar je besluit om je look voor de avond aan te passen, zijn er veel ideeën om uit te kiezen.

Paint Your Face

In plaats van het dragen van een masker, zijn gezicht wordt één. Verf je gezicht goth-bleke voor een sterk dramatisch effect. De traditie wil dat heksen kunnen communiceren met de doden, zodat het effect creëert een vampier-achtige effecten. Experimenteer met donkere, dramatische tinten lippenstift, is bloed rood of bijna zwart. Donkerder de wenkbrauwen en dramatiseren hun vorm met een overdreven boog of naar buiten te breiden en in de richting van de tempels. Geef uw ogen een veel drama met zwarte mascara of valse wimpers, eyeliner en oogschaduw rokerige, mysterieuze schaduwen.

Make Yourself Sparkle

In de film, de speciale effecten, magische gebeurtenissen hebben een glans en helderheid. Toon uw vertrouwen in uw magische staf strategisch spuiten een beetje 'van glitter op jezelf. U kunt kiezen voor het haar, ogen, kostuum, of waar u maar wilt mensen de ogen te vallen; maar niet te veel, een beetje 'gaat een lange weg.


Voeg een geduchte schepsel

De heksen hebben een speciale affiniteit met de natuur, zelfs die wezens vinden de meeste mensen een beetje 'angst. Koop hoed een lange, puntige heks, voeg dan een web compleet met een nep spin sectie partij decoratie van de winkel. Of u kunt lichaam verf gebruiken om een ​​jumelage slang om zijn nek te creëren, staart die uit je diepe decolleté. Als de heks verwijst meer naar de veren van de trap, kunt u de suggestie van raven veren langs je jukbeenderen en buiten de lijn van het voorhoofd te schilderen alsof je net begonnen om te zetten in gevleugelde vorm.

Accessorize

Verf je nagels zwart, groen of donker blauw middernacht, perfect voor als u uw hand zwaaien naar een spreuk. Versier je vingers met zilveren ringen gesneden met grote edelstenen. Draag sokken of panty onder een gestreepte zwart kostuum witchy. U kunt de traditionele puntige hoed te dragen of zijn de koningin van de congregatie met een kroon hoofdband met een halve maan of een vleermuis-winged geopend zitten op de top van je derde oog.

betoveren haar

Vooral als u kiest te geven van de hoed, vul je look met haar adequaat ongebruikelijk. U kunt hun haar bestrooi met glitter of weven speelgoed spinnen of vleermuizen in je lokken. Of kies een pruik, in zwart of een die zwarte vlechten mengt met paarse, blauwe of rode reflecties.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha