Spaanse Fun Halloween ActiviteitenTijdens de vakantieperiode van Halloween, leraren Spaans en tweetalige partij planners nodig activiteiten die zich richten op de linker, maar nog steeds leren studenten Spaans. Deze activiteiten omvatten de typische elementen van Halloween met de Spaanse taal en de cultuur van degenen die spreken, en kan worden aangepast aan kinderen of volwassenen passen.

Spaans Flashcards

In een Spaanse les, of als een activiteit voor kinderen bij een Halloween partij, kinderen kunnen verschillende beelden van Halloween en hun Spaanse namen te identificeren. Voor Halloween, maak een of twee dozijn van flash kaarten. De facilitator kan of afdrukken van beelden of tekenen op dik papier. Beelden moet alles wat betrekking heeft op Halloween, zoals snoep maïs, pompoenen, skeletten en geesten. Aan de andere kant van het papier af te drukken het Spaanse woord voor het beeld. Bijvoorbeeld, zou de pompoen worden "Calabaza." Kinderen kunnen hun kennis van het Spaans te testen en een aantal nieuwe woorden te leren tijdens de activiteit. Hebben een prijs klaar voor de student die de meeste woorden kent.

Spaans Skeleton

Kinderen kunnen een skelet griezelige Halloween te gebruiken om de Spaanse woorden te leren voor lichaamsdelen. Voor de les of partij, kan de begeleider een sjabloon van het skelet gevonden online af te drukken, of u kunt een skelet zichzelf tekenen met een wit gekleurde potlood op zwart papier. Studenten kunnen samenwerken om alle delen van het lichaam te benoemen die kan in het Spaans. Zo, de kop is "la cabeza" en de benen zijn "piernas". Studenten kunnen ook het geval een wedstrijd te maken. Na het verdelen in groepen van drie of vier, kan elke groep met een skelet delen noemen. De groep die weet dat de meeste zonder verwijzing naar een vertaling tool is de winnaar en verdient een prijs.


Dag van de Doden

In plaats van het vieren van Halloween, kan de Spaanse studenten en feestgangers vieren de Mexicaanse Dag van de Doden, dat is 2 november, Allerzielen. Op deze dag, Mexicanen herinneren en te bidden voor hun overleden familieleden. Studenten kunnen deze dag te vieren met de traditionele Dag van de Doden decoraties, zoals een altaar met de vier elementen: aarde, wind, water en vuur. Ter gelegenheid van de Dag van de Dode viering, kunnen studenten ook gedichten, zoals te lezen "Vrouw met een sombere blik." Bij de viering, Mexicaanse eten over het algemeen de favoriete voedsel van hen die vieren. Studenten kunnen hun favoriete recepten te brengen van hun overleden familieleden, of ze kunnen de traditionele Dag van de Doden gerechten zoals atole, een slok hete fruit te eten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha