South Beach dieet - wat het is en hoe te helpen gewicht te verliezen?Het South Beach dieet is vernoemd naar een zeer beroemde en glamoureuze Miami. Dit dieet wordt ook wel het dieet met weinig koolhydraten gewijzigd. Dit dieet vermindert de opname van koolhydraten en het verhogen van uw inname van eiwitten en gezonde vetten die gunstig zijn voor het lichaam.

Het South Beach dieet is ontworpen door cardioloog Arthur Agatston en diëtist Marie Almon. En 'een andere versie van het Atkins-dieet, maar gezond. Naar aanleiding van dit dieet, kunt u gemakkelijk gewicht te verliezen snel. In tegenstelling tot het Atkins-dieet, beperken de inname van koolhydraten. Het laat de persoon om gezond voedsel te consumeren en ongezonde ontmoedigen. Dit dieet is ontworpen in gedachten houden dat een persoon kan afvallen met behoud van een gezonde levensstijl. Wat is het punt van het verliezen van gewicht verslechtert uw gezondheid?


Er zijn tal van redenen voor u om dit dieet dan andere dieet programma's beschikbaar te kiezen. Enkele van de redenen zijn de volgende:

U kunt nog steeds genieten van heerlijke voedsel dat je wilt eten.

Als je uiteindelijk wilt uw eetgewoonten te veranderen en wist niet of het volgende dieet je hebt gekozen voor u geschikt zou zijn, het South Beach dieet is de oplossing voor uw bezorgdheid.

Als je ooit wilde vasthouden aan een dieet dat gezond voedsel opties, maar liberaal was, op hetzelfde moment, dan kunt u ook kiezen voor het South Beach dieet.

Als je altijd al een dieet dat zou kunnen helpen beperken de inname van koolhydraten en overtollig vet om gewicht te verliezen, dan kunt u ook kiezen voor het South Beach dieet.

Het South Beach dieet stimuleert training als een essentieel onderdeel van het dieet plan. De onderzoekers vinden dat regelmatige lichaamsbeweging houdt het lichaam gezond. Oefening verhoogt het metabolisme van het lichaam en zorgt ervoor dat uw gewicht onder controle.

South Beach Dieet Plan

Dit dieet heeft drie fasen.

  • Phase One: Dit is de eerste fase, met de nadruk vooral op het snijden van voedsel hunkeren, dat is, het houden van uw eetlust onder controle. In de eerste twee weken, moet bijna alle koolhydraten verminderen. Voedsel zoals rijst, brood, pasta en fruit kan niet worden genomen. U moet voedsel dat rijk is aan magere eiwitten, minder koolhydraten, vetarme zuivelproducten, groenten rijk aan vezels en onverzadigde vetten te eten. Voedingsmiddelen zoals vis, sojaproducten, avocado's, noten en zaden kunnen worden genomen.
  • Stap twee: Het is een lange fase van gewichtsverlies. Tijdens deze fase, kunt u beginnen met het toevoegen van enkele van de voedingsmiddelen verboden door de eerste fase geleidelijk en observeer het dieet plan totdat u uw streefgewicht te bereiken. Voedingsmiddelen, zoals fruit, volkoren pasta, bruine rijst en meer groenten kan worden geconsumeerd.
  • Stap drie: Zodra u uw gewenste gewicht te bereiken, moet u zich aan deze derde en laatste fase voor de rest van je leven voor een gezonder leven. U kunt natuurlijk ook genieten van de routine te breken op keer. En nog belangrijker, kunt u eten al het voedsel dat u wilt.

Het South Beach dieet plan biedt veel voordelen voor de gezondheid als goed. Aangezien het een laag-koolhydraat dieet, verbetert het cardiovasculaire systeem van het lichaam. Verlaagt cholesterol in het bloed. Het helpt je een gezond lichaam en een gezonde toestand van de geest te behouden.

Het risico van dit dieet zijn minimaal. Als u een ernstige beperking van de inname van koolhydraten, zou je problemen zoals misselijkheid, zwakte, uitdroging, duizeligheid geconfronteerd. Dit is omdat wanneer het lichaam heeft afgezien van het nemen van koolhydraten, breekt vet in de voeding die leidt tot ketose.

Wilt u om te kiezen voor het South Beach dieet? Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha