Soorten make-up lippenMake-up lippen is een belangrijk onderdeel van het hele gezicht make-up. Een aantrekkelijke paar lippen is aantrekkelijk en heeft een belangrijke rol in het maken van je aantrekkelijk en mooi uitzien. De kleuren die gebruikt worden voor de lip make-up moet worden met grote zorg gekozen. Dit bericht zal een inleiding over de verschillende producten beschikbaar voor Lip make-up. U kunt kiezen voor de beste voor u, afhankelijk van de gelegenheid en noodzaak.

Verschillende soorten Lip make-up

Tinted Lip Balm:


Deze producten zijn lippenbalsems maar in principe hebben een bepaalde kleur toegevoegd om ze je nodig hebt zijn een tint. Ze geven een natuurlijker resultaat. Het wordt direct op uit de container. Dit is geweldig voor je lippen droge winter.

Lip Gloss:

geeft glans en instant glam lip. Lipgloss basis is een vloeistof en heeft minder weerstand capaciteit van lippenstift. Je zal moeten blijven om de glans opnieuw toe te passen op de lippen. Kleurkeuzes lopen van helder naar zwart. En 'toegepaste kale lippen of over make-up al lip (lipliner of lipliner gewoon meer combinatie lippenstift) toegepast. De applicatie kan worden van de buis met de applicator of een lippenborstel.

Sheer Lipstick:

Het geeft een zeer natuurlijk resultaat vochtig. En 'de ideale keuze voor dagelijks gebruik. Geen behoefte liplijn. Toe te passen, aan te raken met een lip concealer borstel of met uw vinger.

Semi-Matte Lipstick:

geeft meer dekking omdat het meer kleurpigmenten van pure lippenstift. Lipliner is optioneel. Aanbrengen met een lippenborstel of concealer kwast.

Cream Lipstick:

De kleurpigmenten zijn strak en geeft een volledige dekking, maar nog steeds een mooie gladde, satijn voelen. Je moet lipliner. Aanbrengen met een lip borstel.

Matte Lipstick:

Ze vertonen tekenen van sprankje wat zo ooit. Zijn van intense kleur en gaan langer mee dan de meeste andere producten voor de lippen. Het geeft je ook de meest dekking, maar hebben een beetje droog op je lippen niet veel van een vochtgehalte hebben. Je moet lipliner. Aanbrengen met een lip borstel.

Satin Lip:

geschoren lippen zijn de laatste in de lijn van het bereik van de lip kleur. Deze zijn meer als markers met een meer vloeibare samenstelling. Heb je al een alcoholpercentage, dat is waarom ze sneller dan andere producten voor de lippen uitdrogen. Geeft gevolg van langdurige, maar lippen kon drogen. Met deze producten, natuurlijk, moet u de vochtigheid en exfoliëren vaker. Aanbrengen met een lip borstel.

Lip Liner:

Liner zijn de producten die we gebruiken om de buitenste lijn van onze lippen te definiëren. Zorg ervoor dat de bekleding zo dicht mogelijk bij de kleur van de lipstick. Niet meer dan liplijn met donkere liners, omdat ze lijken onnatuurlijk. Lijn je lippen, vul lippen met lippenstift. De toepassing van een gloss boven zal maken je lippen groter lijken. De voering is perfect één die perfect glijdt over de lippen en niet erg opgewonden bij het gebruik.

Er zijn dus 8 verschillende samenstelling lippen te kiezen. Welke gebruik je?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha